Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Futbol Dünyasının gelmiş geçmiş en büyük oyuncuları arasında gösterilen Ronaldo Nazario 22 eylülde 45 yaşına girdi. Yıllardır Cristiano Ronaldo ile karşılaştırılan Nazario, gelmiş geçmiş en büyük efsaneler arasında bulunuyor. Cristiano Ronaldo ise adeta son 10 yıla ambargo koymuş durumda. Aldığı ödüller, kupalar, transferleri ve fiziği ile sürekli dikkatleri üzerinde bulunduruyor. Peki sizce hangi Ronaldo daha başarılı? Cristiano Ronaldo mu yoksa Ronaldo Nazario mu?#Mario #Mario45 #SüperMario
25 Eylül 2021 Cumartesi 16.10
Ronaldo Nazario
Cristiano Ronaldo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ronaldo Nazario 45 yaşında! Sizce hangi Ronaldo daha başarılı?
Ankette CR7 çıkması normal çünkü gençler bilmiyor aslında bu bile Fenomen Ronaldo'nun daha iyi olduğunu gösteriyor. Ama ben farklı bir yerden bakarsam Ronaldo sadece yeteneği olan profesyonelliği iyi olmayan talihsizlikler yaşayan bir futbolcuymuş. CR7 ise tam bir robot, iyi bir profesyonel kendine iyi bakıyor ve bireysel başarıda takım başarılarında ezip geçti.
Başarı olarak Cristiano daha iyi; attığı gol sayısı, yaptığı asist sayısı, kazandığı kupalar ve kazandığı ödüller ortada. Ama yetenek, skills konusunda R9 daha iyi bir forvet. Cristiano onun sahada attığı çalımları asla atamaz. Nazario tarihin en iyi defanslarını, kalecilerini geçip öyle gol atıyordu fakat başına gelen talihsiz sakatlıklar onu düşürdü.
Ronaldo Nazarorioyu izlemeyenler bilmez. Adama bostan yere gerçek Ronaldo denmiyor. Sambacının geçirdiği sakatlıkların yarısını geçirmiş bir futbolcu ayakta yürüyemezdi ama Sambaci her seferinde anka kuşu gibi küllerinden doğdu. Onun yeri bir başka.
@HophobbaHoppahoppp adam o kadar sakatliktan çıktıktan sonra bile dunya kupasında gol koldukralı. Cr7 ye sempati duyuyorum ama Sambacı da herhangi birisi değil 😀
Kardesim başarı başka yetenek başka adamın kariyerinin yarısı sakatliklarla geçti benim hayatımda gördügüm en iyi topçu ronaldinho maradona falan bunlarında üstünde yetenek bana göre.
@HophobbaHoppahoppp Çok şanslı nasılım. Bu gözlerle Ronaldoyu, Ronaldinhoyu zidane izlemiş bulunuyorum. Bunlardan sonraki jenerasyonuda izledim. Zidane nin de hayran olduğu Futbolcuydu Ronaldo
@HophobbaHoppahoppp doğrudur. Ronaldo cidden tank gibiydi. Iki ayaginida kullanabiliyordu. Sert şutları da vardı ceza sahası içine çalımlayarakta girebiliyordu. Adriano yu gördüklerinde Ronaldo ya benzetmislerdi
Cristiano ronaldo dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcusundan biridir messi'yle beraber! Bunlara ronaldo, ronaldinho, maradona ve pele de dahil... Bir daha cristiano ronaldo ve messi gibi oyuncular önümüzde ki 50 yılda izlermiyiz pek zannetmiyorum!
Başarı konusunda Cristiano Ronaldo daha önde. Kazandığı kupa sayısı, kazandığı balondr ödülleri, istatistikleri Nazario'dan üstün. Ama yetenek konusunda tartışmasız Nazario daha iyi. Nazario'nun genç hali şu an günümüzde oynasaydı ve Messi ile Ronaldo emekli olmuş olsaydı ne Mbappé ne de Haaland şu an ilk sırada olacaktı. Nazario'da muhteşem sürat ve çalım yeteneği vardı. Ama 98 yılında ve 99 yılında yaşamış olduğu o 2 talihsiz sakatlık ve kilo sorunu onun kariyerini mahvetti 😔
KEL ronaldo kariyerinde 3 sene boyunca sakatlık yaşamamış olsa bugün messi cronaldo üçüncü sıraya da bizim kel Ronaldo’yu koyardık. Ama sakatlıklar boynunu büktüğü için kendisini maradonanın ve Pele’nin arkasına koyuyoruz 5 numara iyidir gerçek ronaldo için
Başarı ile yetenek ayrı kavramlardır elbette. Yetenek olarak bakarsak R9 efsane bir oyuncudur ve yetenek olarak bakarsam CR7 ile değil Messi ile kıyaslarım ancak başarı olarak CR7 daha başarılıdır R9'a göre. Nazario muhteşem bir futbolcuydu ama talihsiz bir oyuncuydu ve sakatlıklar onu bitirdi.
Brezilyalı ronaldonun yeteneği tartışılmaz, onun dönemine denk gelmediğim için pek izleyemedim geçmiş bir kaç maçını izledim sadece, Portekizli Ronaldo benim çocukluğumun futbolcusu ama onunla büyüdüm ve yeteneği tartışılmaz o yüzden seçimimi ondan yana kullanmak istiyorum.
net olarak Cristiano Ronaldo.. Çünkü kendisine kariyerinin ilk yıllarından itibaren daha iyi baktı daha fazla çalıştı daha fazla önemsedi.. Brezilyalı ronaldo daha teknik daha yetenekli olabilir lakin yetenek başarıyı getirmiyor direkt olarak.
Başarı başka bir şey yetenek bambaşka. Başarı olarak soruyorsak Cristiano Ronaldo. Ama Nazario bambaşka bir şeydi ki bence kendisi Maradona Pele gibi isimlerden bile daha büyük.
Efsane Ronaldo’yu 2002 dünya kupası ve fifa 2000 ile 99 zamanı tanıştım😂😂 harika kalçadan vuruşları ve hareketleri ile tam efsane ama. Belini büken şey yaşadığı sakatlıklar oldu yoksa hala en büyük o
Ronaldo Nazario gelmiş geçmiş en iyi forvet olabilir inaznılmaz yetenekliydi oda yaşadığı 2 ağır sakatlığın kurbanı oldu yoksa bugün çok farklı anılabilrdi..
Brezilyalı Ronaldo'yu yeni nesil tanımaz. Dünya kupasında fırtına gibi esiyordu Türkiye millî takımına da goller atmıştı Portekizli gündemde olduğu ve çok tanındığı için daha iyi zannediliyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ronaldo daha başarılı. Onun döneminde sosyal dünya yoktu. Şişirilmiş Cristiano bu sebeple daha şanslı.
Cristiano Ronaldo futbol tarihinin en iyi 5 futbolsusundan 4 cüsü. Ronaldo Nazario ise en iyi 6 i isim. Ama ben Ronaldo Nazario nun futbol tarzını daha çok seviyorum. Cr7 beleş gölcü