Ben kendimi boşlukta hissediyorum. Evliyim 24 yaşındayım. Esim 35 yaşında. Eşim benle ilgilenmiyor. İşe gidip geliyor. Ben de bütün gün akşama kadar görümcemle evde oturuyorum. Ben okulu bitiremedim. Son sene kaldı kaçtım. Evlendik. Ama şu an evde çok sıkılıyorum. Gezemiyorum, sürekli evde. Çalışacaktim öğrenci gözüküyorum iskurdan giris yapamadım. Çok bunaldım. Annem, babam deseniz umursamaz. Babam bitirdi beni zaten aramıyor. Annem de benim altınların peşinde. İyice bunaldım. İlgisizlikten, sevgisizlikten kafayı yiyeceğim. Eşim beni seviyor. İstediğim şeyi alıyor. Para veriyor. Ama her şey bu değil. Ben gencim biraz ilgi , sevgi , şefkat istiyorum. Ama yok iyice boşlukta gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? Kendi paramı da kazanmak istiyorum. Okulu dondurup ise girmeyi düşünüyorum. Yoksa sıkıntıdan kafayı yiyeceğim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hmmm instagramda arama kısmına iliskisen yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olurv
Eee evlilik bduur sen ne sanıyordun ki evliliği. Kendi düşen ağlamaz.
Evliliği böyle sanmiyodum
Evet
Dahs dur bakalim dahs 2 -3 senelik eisindir onundeki 5 sene 20 sene 20 sene 40 40 50 60 sene boylr hatts bundan cok daha monoton geçecek . daha bunlar iyi gunlerin.
Daha bir yıl olmadı. Ben o kadar seneyi görmem bunaldım şimdiden. Ha. Bende çalışsam para kazansam gezerim eglenirim. Ama ev hanımı gibi evde oturmaktan sıkıldım
Yok öyle bir dünya. O is bitti para da kazandan olmaz artık o işler evlilik zindanına düştün mü o sayfalar kapanır.
Kaçarim bende
Sen de geldin buraya, ilgilenecek birilerini bulmaya..
Hadi hayırlısı
Nwse ki ilgisiz evliliğn nasıl gidiyor
Nasıl gitsin ayrı koltuklarda yaatiyoz
Baya zor durumlar
Valla ya.. Hayattan bezdim. Dilediğim şeyi yapmak yok, habire aşagilanmak bu hayat mı ya
Değil ondan zor tabi
kendin için birşeyler yap
O da okulumu dondurup işkur ile ise girip para biriktirmek. Seneye de okuluma gidemezsem kaydım silincek
senin elinde ne yapicagin. sana hangisi iyi hissettirecek ise onu yap başka bişey dusunme
Müzik dinlemek, hayal kurmak
severek yapicagin şeyler olsun.
onlai yapar iken kendini bulabilicegin bir ugras
Eşinle konuşmayı demedin mi bu durumu
Konuşsam ne dicek
Bu konulardan rahatsız olduğunu söyle anlayışlı biri ise düzelir dikkat eder
Hatayi sen en başında yapmışsın
Yapcagin sey çok basit yaa
Ney
Ben yazamıyorum
Aldim
Yazdim