Güncellemeler
+1 yıl
maçta tartışmalı düşünülen pozisyonlara gelirsek,
FB nin 2. golünden önce faul iddiasındaki devam kararı doğru, FB oyuncu rakip oyuncuya arkadan müdahelesi yok tam tersi FB oyuncunun teması yok, 2. gol de ofsayt yok gol kararı doğru.
Ümraniyeli oyuncunun batsuaiye formasını çekmesi faul ve sarı kart, şiddetli itirazdan 2. sarı karttan kırmızı doğru karar, gol iptali doğru karar.
FB nin 2. golünden önce faul iddiasındaki devam kararı doğru, FB oyuncu rakip oyuncuya arkadan müdahelesi yok tam tersi FB oyuncunun teması yok, 2. gol de ofsayt yok gol kararı doğru.
Ümraniyeli oyuncunun batsuaiye formasını çekmesi faul ve sarı kart, şiddetli itirazdan 2. sarı karttan kırmızı doğru karar, gol iptali doğru karar.
Güncellemeler
+1 yıl
haftaya
FB - Kasımpaşa (1)
Giresun - Gs (0)(2)
Beşiktaş- Alanya (0)(1)
Başakşehir - Konya (0)
FB - Kasımpaşa (1)
Giresun - Gs (0)(2)
Beşiktaş- Alanya (0)(1)
Başakşehir - Konya (0)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi maçtı
niye üzülek olm önümüze gelene koyup geçiyoruz zaten. Senin takımın neden ligin son sırasındaki takımı g0t balıyla yeniyor onu düşün :d
koymuş sana belli 😂
bal dan bahsederken gs nin ligin ilk yarısındaki 3 maçta sanırım şansa bala attığı golleri kastettin belki rakip karşısında futboluyla ezilirken😂 golümsü, ofsaytımsı, hakemsi 😲
kendi evinde yediğin 3 gol de baldı zaten :d top falan oynayamıyorsunuz boşuna boş yapıyorsun :d
lig daha bitmedi acele etme, kim iyi oynuyor pardonda 😂 ligin genel bir kalite sorunu var. Avrupada yoksun, haftada tek maç oynuyorsunuz, sayemizde ülke puanımız arttı ülkece 👍
max fb
pardon sayenizde mi arttı ülke puanı? 98 yılından 2013 e kadar yıllarca kim katkı yaptı ülke puanına? sayemizde 2 takım gidiyordu. bala gol atmakla hakem yardımıyla atmak ayrıdır. sende ali koç gibi bizde 6-0 yendik dersin :D
ülke puanının ne olduğunu biri anlatsın arkadaşa 🙄 son 5 sezonda toplanan puan (2023 konuşuyoruz ya), 6-0 benden önce senin gibi gs liler dile getiriyor 😂 seviyorsunuz 6-0 ı, Stockholm sendromu 😇
Ben Fenerbahçeliyim ve görüşlerimi soru sorarak yazdım.
eyvallah seni görüyorum burada yorum yaparaken muhtemelen uzun yazmışsındır.
Yani oyun tatmin edici değil, bir düşüş var ama kazanmak iyi ama bu oyun yetmez. Hocaya ve oyunculara ve yönetime yazarım
Başta Ali Koç olmak üzere bu kulüpten bazı kişilerin gitmesi şart, Jesus da gönderilmeli bana göre, kafasında Fenerbahçeyi bitirmiş bu adam, ligi küçümser konuşmalar falan yapmaya başladı. Bunlar iyiye işaret değil
Sence pozisyon faul müydü gol öncesinde
yani futboldaki omuz omuza mücadele de değil işin açıkcası, ümraniyeli oyuncu formayı çekti faul ama pozisyonu özel kılan devamının gol olması yoksa faul, senin fikrin ne
Batşuaiye faul yapıldı o pozisyondaki golün iptal olması bence de doğruydu ama fenerin ikinci golünden önce sanki ümraniyeli oyuncuya faul yapılmış gibi gördüm. Ofsayt yoktu ama.
tam aklımda yok o görüntü ama var da ofsayta bakarken onada bakmışlardır. Ofsayta odaklanmıştım orada ama dediğin gibi ofsayt yoktu hatta izlerken ben yok demiştim 😅
lig sonuncusu bi zahmet yenseydi zaten :D
ama bi puan kaybı bekledin dimi 😂 Fener öne geçince maçı kapatıp sonra beraberlik olunca maçı bir tekrar açtın dimi dürüst ol bize 😂
valla süper lig maçından haberim bile yoktu :D gs çaktı gerisine bakmıyorum :D
antalya ile oynadığınız iki maçta kolay olmadı gs nin, gs de çok iyi değil heleki deplasmanda herkes kötü
kadromuz iyi kötünün iyisiyiz.
fikstür avantajı var yani 2. yarı ts maçına kadar, ts maçına kadar herhangibi bir maçta puan kaybı yaşarsa gs, bence kağıtlar yeniden dağıtılır, bakıcağız
Kime yenildi yine :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!