Haji Wright henüz 24 yaşında Türkiye'den ve Avrupa'dan bazı takımlar tarafından izleniyor.
- 💰 Fenerbahçe'nin teklifi, 7,5 milyon Euro bonservis + 2,5 milyon Euro bonus ödenecek. Oyuncu sezon sonu takıma katılacak.
- 💰 Galatasaray'ın teklifi, Seferovic, Yusuf Demir, Mathias Ross (6 aylık) + talep edilen 7.5M€ bonservis üzerinden pazarlık. Futbolcu sezon sonuna kadar Antalyaspor'da kalabilir.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Wright kim be? Adam kalmadı da bunun için mi kapışacaklar!!! 😅 Gitsinler adam gibi santrafor alsınlar... Icardi veya aboubakar gibi!
F bahçe bu transfer için Antalya' spor a 7.500 avro + Serdar Dursun un tümhaklarıni teklif etmiş Radyo spor haberi
@GiZLiZEVKLi Tam bir rezalet!
Bence Galatasaray olur
Ben Fenerbahçeliyim ve haji wright falan istemiyorum bıraksınlar GS alsın isterim ama sırf sidik yaristirmak için alırlar. Bize muriel benzema Lucas moura gibi klas bir golcü lazım, haji wright gibi olan Valencia var zaten bir ikincisine gerek yok
Bu parayı vermek yerine alt yapıya yatıralım şu parayı diyen biri çıksa keşke ama bizim Türk aklı o zihniyet nerede :)
oha bizim takım ne yapmış yusuf demir seferovic falan bir de 7.5m euro derhal çekilsin abi bizim takım
Ben bu Ali Koç'un ta mk şimdi bunu tonla para verip alacaklar gs ye transfer çalımı kattık diye ama gram katkı vermeyecek takıma
Attık*
Cengiz daha güzel anlatılmazdı 😄
Her sene bundan 2 3 tane yapıyor alıştık artık 😂
İnşallah ali başkan başınıza bela olmaya devam eder bizim için daha iyi biz ali başkanı seviyoruz 😄
Haji Wright ve Antalya kazanır
İkinci Diagne vakası olur
iyi futbolcu umarım gelir
bıraksınlar hacıyı