Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar genetik oliyor bu işler Arnold ona bakarsanız 20 yaşında Mr olympiada şampiyon oldu 20 yaşında kim olmuş peki
Güncellemeler
+1 yıl
benim normalde zaten kollarım genetik olarak şişkindi tek yapmam gereken kasın üstündeki hafif yağı yakmaktı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabi efendim ben de CBum oldum bir yılda
Kolumu atarsam ama goguslerime deyiyor ha benim kollarım sıktığım zaman
Dostum vücut geliştirmede önemli olan tek şey vücut ölçüleri değil. Vücut geliştirme bir estetik işidir, işin içerisinde o kadar çok parametre var ki. Yani 7-8 yılda inşa edilebilecek estetiklikte vücudu 1 senede inşa edemezsin. Bilmeyeni kandırmak kolay
Kardeşim Arnold 3 sene body yapıp şampiyon oldu mr olympiada
Bu iş genetik oliyor kimisi erken şişer kimisi geç
Dostum birincisi 3 sene ile 1 sene arasında dağlar kadar fark var. İkincisi Arnold sedanter geçmişi olan birisi değil yani sıfırdan inşa edilmiş bir vücudu yok. Üçüncüsü Arnoldun ilk mr. Olympia olduğu zamanki vücudu çok üst düzey bir vücut değil. Son olarak da sen arnold değilsin : ). Arnold dediğin adam elite genetik içeriyor, çok az rastlanan genetiğe sahip. Yanına 7-8 senedir bu işi yapan birisini getirsem hiç şansın yok. O yüzden 1 senede "mr olympia oldum len *k" egosuna ulaşmak yerine daha çok çalışmaya bakmalısın. Ayrıca vücut geliştirmeyi sadece şişmek zannedecek kadar da bilgisizsin
Ben 1 senede Mr olypmia olurum demiyorum ki zaten ve Arnoldun 20 yaşındaki hali ile 30 yaş hali aynı değişen bişey yok kas olarak
Değişen bir şey yok mu? Hahahahah aynen hocam ondan
Adam 3 senede Mr olympia olmuş sen gül kardeşim tamam ben daha bişey demiyorum :)))
Destekleyici bir şey kullandın mı
Hayır hiçbişey kullanmadım sadece diyet yaptım aç kaldım diyette hep
Çok iyi o zaman
Benim öncedende kaslarım zaten genetik olarak şişkindi tek yapmam gereken kasın üstündeki hafif yağı yakmakta oda gidince zaten geriye kas kaldı mantık bu hani 1 sene dediğim
Kasın üstündeki hafif yağı yaktım ben tek
Dediğin gibi genetik o zaman, senin için artı bir durum ne güzel
Boyun uzadı mı peki
genetik