Genel olarak fitness spor yapanlar (ciddi anlamda) her yeri popo dahil calisiyorlar. Sert olmasi degil de yumusak olmasi daha iyi degil mi, ben ne anlarim tabi…
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kas çalıştırınca tabi sert oluyor. Bilinçli spor yapanlar her yet çalışıyor ama sadece üst beden çalışan bir kitli var onlar çok komik oluyor 😂
Valla ben sahsen daha cok kasa yonelik istiyom ona onemsiyom popo falan napim kiz degilim diyerekten aklimin ucundan bile gecmiyor hatta arada popom oldugunu unutuyom😂ne isime yariyor ki zaten sicmaktan haric dkdkdj bide komik yani zayif oldugum icin popom da minnak bebe poposu gibi ama buna ragmen halen ilk derdim kas vucut, popo kalabilir yani benim icin🤣🤣
vucut ney ney ney😂😂proporurdjfjru 🤣🤣tabi canim az cok orantili olsun ama boyle bacaklarin sis bildigin kasin fiskirip gozukmesi ne bilim hosuma gitmiyor popo da ayni sekilde o da yastik gibi olmayacak zenci gotu gibi o ne oyle az tadin da oldun😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İhtiyacım yok millete oramı göstermediğim için.
Genel olarak fitness spor yapanlar (ciddi anlamda) her yeri popo dahil calisiyorlar. Sert olmasi degil de yumusak olmasi daha iyi degil mi, ben ne anlarim tabi…
Kas çalıştırınca tabi sert oluyor. Bilinçli spor yapanlar her yet çalışıyor ama sadece üst beden çalışan bir kitli var onlar çok komik oluyor 😂
Valla ben sahsen daha cok kasa yonelik istiyom ona onemsiyom popo falan napim kiz degilim diyerekten aklimin ucundan bile gecmiyor hatta arada popom oldugunu unutuyom😂ne isime yariyor ki zaten sicmaktan haric dkdkdj bide komik yani zayif oldugum icin popom da minnak bebe poposu gibi ama buna ragmen halen ilk derdim kas vucut, popo kalabilir yani benim icin🤣🤣
Popo da bir kas ama 😂 valla bence bacakları de es geçme spor yaparken. Vücut proporsiyonunu bozarsın
vucut ney ney ney😂😂proporurdjfjru 🤣🤣tabi canim az cok orantili olsun ama boyle bacaklarin sis bildigin kasin fiskirip gozukmesi ne bilim hosuma gitmiyor popo da ayni sekilde o da yastik gibi olmayacak zenci gotu gibi o ne oyle az tadin da oldun😂😂
Göğüs, omuz, kol varken neden kalça çalışalım?
Çünkü sadece üst beden geliştiren erkekler sırf koldan ibaret oluyorlar. Hiç çekici ve estetik bir vücut tipi olmuyor.
Sırt saymayı unuttum pardon.
Kalçamı çekici göstermek istemem zaten. Kimseyle hasım olmaya gerek yok.
Sırt da üst beden. Muffin gibi bir şey oluyor işte o erkekler 😂 kusura bakmayın da dışarıdan bakınca çok komik görünüyor
Teşekkürler
Rica ederim 😂
Böyle erkek kalçası on numara ya 😂🙂🙂
Doğal olarak öyle gerek duymuyorum
bunu nerden biliyosun belki çalışıyoruz:)
işim gücüm yok g. t mü çalışcam saçma 😂😂
Bayılıyorum ben de bakıyorum yolda falan
kadınlardaki bu popo aşkına hayranım
Tek değilmişim sevindim😂
Cok guzel ya yiyesim geliyor gorunce hatta avuclamıstm tanımadgm birini hosuna gıtmıs tir ses cıkarmadı
Çalışmadığımi kim söyledi
Erkek leremi göz koydun
Kadınlara mı koyayım 😂
Sende haklısın
Güzel bir kalçam var iyi ki :)
Çalışıyoruz 😂
bizlerinde hakkı ama :)
Yeteri kadar var
Saçma. Napalım erkek kalçasını
Sevelim sevdirelim 😂