Güneşli bir Mersin de yapılabilecek en güzel aktivite deniz müzik bisiklet

Güneşli bir Mersin de yapılabilecek en güzel aktivite deniz müzik bisiklet
Genellikle film izlemek veya şarkı dinlemek. yalnız kaldığım zamanlarda bazen parka giderim koşu yaparım ya da akşamları gidip sessizliğinde ve serin hava da rüzgarı dinleyebilirim.
Cevap
18Cevap
Evet bu gün geçerken imrenerek baktım, ne güzel boş boş geziyorlar sahilde, biz çalışalım ☺️ haftasonunu iple çekelim. Sabahları çok serin olsada, öğlen denize giren ruslar var tecede
Boş boş geziyor da ayıp yani
Hava harika görünüyor orada ya. Arabayla gezmeye çıkarım. Ya da takarım kulaklığı açarım müziği yürüyüş yaparım. Keyifli gezmeler diliyorum... 😎☀️
Hava güzel kafam güzel
Ben genelde kafa dinlemek istediğim zaman yalnız kalmayı tercih ediyorum ya da uyumayı tercih ediyorum
Balıkt tutmak, motosiklet sürmek, hobilerimle uğraşmak.
Deniz kenarına giderim genelde ya da kumsallara
Tek başıma yürüyüş yaparım bazen evde tek kalamadığım zaman spor salonuna giderim
ben zaten sürekli deniz kenarında olduğum için, sürekli kafa dinleme modu :) yani zaten benim oturduğum yerde oturunca, ya şair olursun, ya da alkolik :)) ya da alkolik bir şair :) evim denize sıfır, tece de oturuyorm
Mersin iyidir bol bol yüzmeye bak tabiki yazın kışın ise piknik yapılabilir veya doğada kitap okunabilir.
Ben mesela yürümek balık tutmak gibi şeyler
Airpods takıp kafamı dinlerim güzel bir şarkı açarım genellikle slow olur
Müzik dinlerim ✌️
Bisiklet sürerim sahilde dolaşırım
Müzik dinlemek
Müzik dinler sessiz ortama geçerim
Piyanoyla egzersiz yapıyorum
Bisiklet sürmek çok güzel
Güneşli bir mersini özledim tadını çıkar.
Pozcu sahili kesin😅
Evet pozcu sahili marina o civarı
Mersinliysen billmezsen ayıptır
Kitap ve kahve olur
Var, çıkıp gazlarım
Müzikler lee
Yüzmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?