Senin amacın soru sormak değil amacın ilgi çekmek sende biliyorsun ki aradığın cevabı googlede çok kolay bulabilirsin ama sen nedense burdan soruyorsun. Maça bağımlı olan biri maçtan günler önce nerede izleneceğini iyi bilir. Keşke kendi kalitenede baksaydın ya😉
valla bayılicam... önceden paralı uygulama kullanıyordum şu an üyeligi iptal ettim izleyeceğim bir yer yok Google'da gezdim bulamadım soru soracağım bir yer lazımdı buraya yazdım bende. maça bağımlı olduğunu söylemedim sadece tuttuğum takımın maçını takip etmek istedim. burasi soru sormak için degilmi bende soru sordum burdan alicagim ilginin bana ne yararı olucak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnternetten izleyebilirsiniz
hangi site ama?
Tıklayınız: https://www.google.com/search?q=galatasaray+fenerbah%C3%A7e+ma%C3%A7%C4%B1+izle&oq=galatasaray+fenerbah%C3%A7e+ma%C3%A7%C4%B1+izle&aqs=chrome..69i57j0i13i512j0i3l2j0i22i30l6.9381j1j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:6dc94cc8,vid:a1gYs1LJJGg
Twitter’a fener Galatasaray etiketinde canlı yayınlar oluyor izle oradan
Sizin gibiler için yumurcak tv de yayınlanacakmış sen ordan izlersin 😂
olm bu ne biçim kitle uygulamayı yeni indirdim soru sorucam diye karşilastigim kitlenin kalitesi sıfır.
Senin amacın soru sormak değil amacın ilgi çekmek sende biliyorsun ki aradığın cevabı googlede çok kolay bulabilirsin ama sen nedense burdan soruyorsun. Maça bağımlı olan biri maçtan günler önce nerede izleneceğini iyi bilir. Keşke kendi kalitenede baksaydın ya😉
valla bayılicam... önceden paralı uygulama kullanıyordum şu an üyeligi iptal ettim izleyeceğim bir yer yok Google'da gezdim bulamadım soru soracağım bir yer lazımdı buraya yazdım bende. maça bağımlı olduğunu söylemedim sadece tuttuğum takımın maçını takip etmek istedim. burasi soru sormak için degilmi bende soru sordum burdan alicagim ilginin bana ne yararı olucak?
of şuna ilgisini verin mk sfghsfgssfg
ne alaka?
Locada kucağımda izlemek istersen alayım seni
ya sende bi...
Mesaj at linkler atayım
Beni sportstan
o paralı uygulama ben fakirimhdjdhd
Aşkm ben bein sportstan izlediğim için bilmiyorum kaçak yayınlar oluyor bak bir orada çıkar
İp tv den izlicem ben inatbox indir izle
Selçuksports
Stadda