Spor Spor yaparken arabesk şarkı dinlenir mi? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çoğu kişi Müslüm baba açıyor bende öyle😀 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/-8qifzv_F4Q Güncellemeler+1 yıl Canercim teşekkür 😎👍 SS @canerozkum Spor yaparken arabesk şarkı dinlenir mi? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öff dinleyenler var cidden gülsem mi üzülsem mi ne hissetsem bilememiştim. Spor salonunda çalıyordu :'( 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Doğamızda var kalbi kırık olanlar hemen açar arabesk 😀 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 725 cevap paylaştı. Çok sinirli olduğum da kardio yaparım. O zaman açar dinlerim Valla 😅Daha çok koşuyorum. Moduna göre kısaca. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl He sonra koşu bandının köşesine çöküp ağlayalım tam olsun 1 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hem de nasıl bench press basıyorum arkada içim yanar çalıyor😀 1 0 Yorumla
vshdhshdjsns Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl MÜSLÜM Baba her zaman ve koşulda dinlenir , dinlemeyen kişilerin de müzik zevki olduğunu pek sanmıyorum... 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yok artık ne de motivasyon sağlar :D. 3 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İstediğini dinleyebilirsin, dinlenir zaten. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnsanın modunu düşürür 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hiç bi şekilde dinlemem 1 1 Yorumla vshdhshdjsns +1 yıl Ülkenin de senin dinlemene ihtiyacı vardı zaten Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben dinliyordum yürüyüş yaparken jdjfhf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öff dinleyenler var cidden gülsem mi üzülsem mi ne hissetsem bilememiştim. Spor salonunda çalıyordu :'(
Doğamızda var kalbi kırık olanlar hemen açar arabesk 😀
Çok sinirli olduğum da kardio yaparım. O zaman açar dinlerim Valla 😅
Daha çok koşuyorum. Moduna göre kısaca.
He sonra koşu bandının köşesine çöküp ağlayalım tam olsun
Hem de nasıl bench press basıyorum arkada içim yanar çalıyor😀
MÜSLÜM Baba her zaman ve koşulda dinlenir , dinlemeyen kişilerin de müzik zevki olduğunu pek sanmıyorum...
Yok artık ne de motivasyon sağlar :D.
İstediğini dinleyebilirsin, dinlenir zaten.
İnsanın modunu düşürür
Motivasyonunuz düşer
Dinlenir neden olmasın ,,
Hiç bi şekilde dinlemem
Ülkenin de senin dinlemene ihtiyacı vardı zaten
Ben dinliyordum yürüyüş yaparken jdjfhf
Spor yapsam dinlerim
Kanka ya dinle zevkine kim karışacak.
Engel. 😂
Dinlenmez ya
dinlenmez elbette 😅