Spor Futbol maçına giden kızlar hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aşkolar yazsaniza ya Futbol maçına giden kızlar hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bir şey düşünmez izleyebilirler. 0 0 Yorumla
TR_Vikings Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl daracık giyinip gelmeyin maçı mı izleyelim sizi mi 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maçı izle djdis Yorumla TR_Vikings +1 yıl olur Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sporseverler 0 0 Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Sevmiyorum 😉 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Bana itici geliyor Yorumla Soran +1 yıl Sen gidiyor musun peki maça? Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Hayır Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Gitmiyorum 😂 Zaten tvde izlerken bjk maçındaki her zaman gösterilen kızıl saçlı kıza uyuz oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Hahahah neden ki? Bu arada evde maç izleyen kızlarda itici geliyor mu? Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Hayır. Gelmiyor. Film izlerken hiç gelmiyor. Ama Statta onca salyalı ve küfreden erkeğin içinde bana hoş gelmiyor. Küfürlü ortamlardan biri stat biri kahvehane bu yüzden sevmiyorum oraları. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey düşünmez izleyebilirler.
daracık giyinip gelmeyin maçı mı izleyelim sizi mi 😂
Maçı izle djdis
olur
Sporseverler
Sevmiyorum 😉
Neden?
Bana itici geliyor
Sen gidiyor musun peki maça?
Hayır
Gitmiyorum 😂 Zaten tvde izlerken bjk maçındaki her zaman gösterilen kızıl saçlı kıza uyuz oluyorum
Hahahah neden ki? Bu arada evde maç izleyen kızlarda itici geliyor mu?
Hayır. Gelmiyor. Film izlerken hiç gelmiyor. Ama Statta onca salyalı ve küfreden erkeğin içinde bana hoş gelmiyor. Küfürlü ortamlardan biri stat biri kahvehane bu yüzden sevmiyorum oraları.
Oda ayrı bir zevk