Bütün insanların sorgusu bittiğinde biz sonsuza kadar ne yapacağız? Meraklı arkadaşlar bir bakar mısınız?

Şimdi benim küçük yaşlardan beri merak ettiğim bir konu var.Arkadaşlar biz kıyametten sonra ahirette sorguya çekileceğiz.Şu anda dünyada 7 milyar insan var.Varsayalım kıyamet kopunca 8 milyar olacak.1 insanın sorgusu 7 gün sürse 8 milyar insanınki 56 milyar gün sürüyor.yani 153 milyon yıl.Hepsi bitti geçti diyelim.Gelelim asıl soruya.

Arkadaşlar sorgulamayı severim.Bu yüzden merak ettiğim asıl soru şu ki; bütün insanların sorgusu bittiğinde biz sonsuza kadar ne yapacağız?Sonsuzdan bahsediyorum.Sonu yok arkadaşlar.Gerçekten ürkütücü.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sizden net bir cevap beklentim yoktu arkadaşlar.Sadece biraz düşünmenizi istedim.Cennet,cehennem bir yana sonsuzluk kavramından bahsediyorum.Biraz daha zorlarsam kafayı sıyıracağımın farkındayım.Ama gerçekten ürkütücü.Sadece peygamber efendimizin (sav) ve Rabbimin yanında olmak için sonsuza kadar yapabilirim.
Bütün insanların sorgusu bittiğinde biz sonsuza kadar ne yapacağız? Meraklı arkadaşlar bir bakar mısınız?