Spor Zorlanmadan yaptığınız bir spor var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Kolaylıkla yaparım dediğiniz sporlar? Güncellemeler+1 yıl Spor Zorlanmadan yaptığınız bir spor var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl yürümek tek spor bu :))yaptığım ağır sporlar yapmıyorum arada basketboll oynardım onuda uzun zamandır çıkardım hayatımdan gibi 0 0 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yatmak. Üzerime yok. Bıraksalar yataktan hiç çıkmam. Heleki şu kış mevsiminde 😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha ben de Yorumla Kemtemin_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çalışmak. Mecburen yapıyorum ama seviyorum da. 0 0 Yorumla
Koyu_mor Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Golf tennis onlar pek spor da sayilmiyor artik 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Judo, karete, yüzme ve voleybol.. Ancak yüzme en kralı Tarzan gibi yüzmek. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. her sabah yürüyorum gittikçe artırmam gerekiyor artık 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Evet futbol oynarken hiç zorlanmıyorum. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yan gelip yatma sporu. :D 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl En güzeli😁 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Şekerleme 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Koltuktan eğilip abur cubura uzanmak 0 0 Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Bisiklet, Kano, Rafting, fitness genel, 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 967 cevap paylaştı. Capoeira, boks, wing tsun 0 0 Yorumla
Komutan31 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Şınav çekmek 😊 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yaa kac tane Yorumla Komutan31 +1 yıl Mesleğim gereği biraz fazla çekiyorum ben 😊 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yatmak 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yaa ben de Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Koşu, şınav 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kac tane sınav cekiyorsn Yorumla Kinyas22 +1 yıl Ben zaten düzenli spor yapıyorum fakat en son 62 de bıraktım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay bee cok iyi Yorumla Kinyas22 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 826 cevap paylaştı. Bisiklet 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyumak 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yürüyüş 0 0 Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yatmak 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha sen de mii Yorumla hazir_cevap +1 yıl Tabi ki 😂 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 946 cevap paylaştı. Spor yapmıyorum 0 0 Yorumla
SempatikGfb Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çay karıştırmak:D 0 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha😁😁 Yorumla SempatikGfb +1 yıl 😀🙈 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Alemsn ya Yorumla SempatikGfb +1 yıl Noldu ya :D Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Komikk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
yürümek tek spor bu :))
yaptığım ağır sporlar yapmıyorum arada basketboll oynardım onuda uzun zamandır çıkardım hayatımdan gibi
Yatmak. Üzerime yok. Bıraksalar yataktan hiç çıkmam. Heleki şu kış mevsiminde 😂
Haha ben de
😂😂
Çalışmak. Mecburen yapıyorum ama seviyorum da.
Golf tennis onlar pek spor da sayilmiyor artik
Judo, karete, yüzme ve voleybol.. Ancak yüzme en kralı Tarzan gibi yüzmek.
her sabah yürüyorum gittikçe artırmam gerekiyor artık
Evet futbol oynarken hiç zorlanmıyorum.
Yan gelip yatma sporu. :D
En güzeli😁
Şekerleme
Koltuktan eğilip abur cubura uzanmak
Bisiklet, yürüyüş, yüzme. 😋
Bisiklet, Kano, Rafting, fitness genel,
Capoeira, boks, wing tsun
Ev temizliği sayılıyor muu 🤧
futbol basketboll voleybol :D
Masa Tenisi sayılırsa o