Durup dururken bu güvensizliğim niye bilmiyorum. Bana yanlış bi hareketi olmadı şimdiye kadar ama içim huzursuz. Sanki güzel bir kız gelip buna yanaşsa hayır demeyecekmiş gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen yeterince güzelsen ve seni kaybetmeyi göze alamayacak biriyse yapmaz. Endişe etmene lüzum yok. Ama onunla beraber aynı spor salonuna aynı saatlerde gidebilirsin. Böylesi daha güzel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal kıskançlık yaşaman ben de olsam kıskanırdım. Bir de kendi fiziğinden daha iyi fiziği olan birisine meylederse diye düşünürsün. Başka kızların seksi vücudunu istemeden görecek belki hoşuna gidip bakacak gibi hissetmen normal. Aşırı kıskançlık yaparsan onu kaybedeceğin kesin. Muhtemelen ben de buradaki spor salonuna yazılırım dersin kesin 😃 bulursunuz orta yolu ya 😃
00 Yorumla
+1 yılİçinde varsa salonda yapmaz, başka yerde yapar. Bir insanın karakterini ne olursa olsun engelleyemezsiniz ne güvenilir insanlar ne yanlışlar yaptı. Umarım yapmaz yaparsa da kendi kaybeder. Aldatılmaktan korkarak bu hayat geçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım akışına bırakmalıyım her şeyi. Aldatılırsam da bir yerden patlak verir herhalde. Bitiririm. Ama şüpheyle yaşanmaz, doğru diyorsunuz.
Sadece kız spor salonunda yokki. Girdiği bir ortamda da var. He oraya gidince kızlarla muhattap olup muhabbeti ilerletme şansı daha yüksek sonuçta her gün görecek ordakileri. Spora başladıktan sonra hareketlerinde sorun görürsen bir şey var demektir bence. Adam değişmezse sana karşı sorun etme. Bu olayı da ona açma bence özgüveni yok mu gibisinden algılayabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
45Cevap
+1 yılSevgilinin, kendisine yanaşan güzel bir kıza hayır demeyeceğini düşünüyorsan, bırak spor salonunu, sokağa bile çıkarmaman gerekir. Başkasıyla samimi olacak insan zaten fırsatını yaratır. Güvenilirlik, kısıtlayarak değil, serbest bırakarak test edilir. Senin gözün onun üzerinde olduğu için başkasıyla yakınlaşmaması değil, serbest olduğu halde, eline fırsat geçtiği halde başkasıyla yakınlaşmaması güvenilir biri olduğunu gösterir. Siz kadınların çoğunda bu güven sorunu var ve bu yüzden kısıtlamaya meyillisiniz, mutlaka erkeğin tasması elinizde olacak. Sırf bu bile benim kadınlardan uzak durmam için geçerli bir neden. Yakınlaşırsa ayrılırsın, ne var yani? O zaman "güvenilir biri değilmiş, fırsatını bulunca aldattı" dersin. "Kısıtlayayım da aldatamasın" hastalıklı bir düşünce, o zaman evden de çıkmasın, okula, işe de gitmesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırım evet ama nerden anliycam ki biriyle yakınlaşsa, konuşsa görüşse. Ben arkamdan iş çevrilmesini sindiremem, ayrılmamak değil benim olayım. Aptal yerine konmak. Korktuğum şey o
- +1 yıl
Ben de diyorum ki aldatılmayı veya arkandan iş çevirilmesini önlemek için yapabileceğin bir şey yok. Güvenip aldatılmak da ilişkilerin ve hayatın bir parçası. 17 yıllık evliliğimi karımın 2 yıllık ilişkisini öğrenince bitirdim ben.
+1 yılEğer karakterinde var ise seni zaten her yerde ayakta uyutur. Spor salonu orası burası hikaye. He bu arada güzel kızlarda kollarını alıp sevgilini beklemiyor yani o bir sil kafandan. Çok takıntılıysan sende gidersin.
10 Yorumla
+1 yılYa ne olacaksa baştan olsun bitsin. Boşuna kendini huzursuz hissetme yanlış biriyse veya yanlış yapacak biriyse ortaya çıkmış olur. Ne kadar seversen sev, ne kadar vakit geçirmiş olursan ol bitirirsin olur biter. Gerçek karakterini falan görmüş olursun işte değişirse...
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de orada birine asılsa etse, bir kızla yakınlık kursa onu da anlayamam ki. Nasıl anliycam.
- +1 yıl
Gerçekler her daim ortaya çıkar. Kendisi akıllı ve sadık bir insansa zaten gereken cevabı verir ve kenara çekilir. Hala seninle olmaya da devam eder. Aldatırsa da illaki öğrenirsin bu kadar basit.
+1 yılYapcak olan her yerde yapar spor salonuna niye taktin ki? Yapacak olan ad kafede veya herhangi bi barda da bi kadina yanasir. Ya da yanasan kadina yurur. Onun karakterine bagli. Boyle dusunuyosan bi de tasma tak istersen yani 🤣 az kendine guven. Guvenmiyosan da belli etme ozguvensizligini
11 Yorumla- +1 yıl
Yapacak olan adam*
+1 yılBence boşuna endişe ediyorsun. Bir kere aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır. Bunun mekanı, zamanı veya başka etkenleri hiç fark etmez. Yani ha kadınlarla dolu bir salona gidiyor ha gitmiyor hiçbir farkı yok. Bir de erkeği çok sıkmaya gelmiyor, biraz öz güvenli gözük ki imajın güzel dursun
10 Yorumla- Spor konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılGüvensen bile içinde güvensizlik var bu ortada bu durumu onunla konuş o da anlayışlı biriyse senin için erkek-kız ayrı olan bir salona gidebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞüpheleniyorsan doğrudur kızlar hisseder ona güvenmediğin çok belli üstelik bende ilk sevgilimi çok sever çok sahiplenirdim aşırı derecede kiskanirdim hatta beni aldatma düşüncesi bile korkunç geliyordu bana sonuç aldatıldım sal gitsin içinde olan zaten aldatıyor tutamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı şüphelerim çok yersiz çıktı ama. Hep hislerle hareket etmek de yanıltıyor.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama demek istediğim şey kiskanmayi bırak içinde olan zaten yapar engel olamazsın
sene olmuş 2023 içinde bozukluk olan tuvalette gördüğüyle bire aldatır güvenmediğiniz kişilerle ilişki yürütmeyin kimseninde özgürlüğüne müdahale etmeyin bence
20 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben Latin dansı eğitimine gidiyorum ama kurstaki kimseye o anlamda bakmıyorum. Zaten insanlar da öyle bir enerji hissetmeyince onlar da normal davranıyorlar.
Demek o ki sevgilin ne olmasını isterse, o olur. Olay sevgilinde biter.
00 Yorumla
+1 yılAldatacak olan yanında bile aldatır. Tabi gözü kayar mı kayar biz kızların da elbet gözü kayıyor. O sebepten bunları düşünme aldatırsa kendisi beni kaybeder diye düşün
00 Yorumla
+1 yılSenin erkek arkadaşına gelene kadar ne erkekler var hacı abla. Senin oğlanı s*kine takacak kadın olmaz orada 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim için asıl soru işareti de burada başlıyo. Acaba beğenen yaklaşan bir kız olsa tepkisi ne olur. Keşke olsa da görsem sonucu
- +1 yıl
Öyle bir şey olmaz. Zenginim, fiziğim çok iyi, yakışıklıyımda. Ama bana bile yanaşan olmadı
Soran+1 yılDediğimi hala anlamadınız. Olsa diyorum olsaaa. Varsayalım ki oldu. Onun sonucunu merak ediyorum
- +1 yıl
O zaman arkadaşını ayarla konuşsun. Bak bakalım. Bunun için salonu bekleme
+1 yılEndişe etmene gerek yok spor salonlarında kızlar erkeklere yürümez, zaten spora gelen kızlar zengin birine kapak atmak için geliyor standart erkekle muhatap bile olmuyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNereye kadar kısıtlayacaksın gitmesine engel olsan bile. Hem sağlıklı davranışlar değildir bunlar. Oturduğu bi cafede de olabilir korktuğun şeyler. Adamı eve mi hapsedeceksin? Bırak akışına tatlım.
00 Yorumla
+1 yılBebegim erkeklerin hiçbiri ele gecirdigi firsati geri cevirmez. O yuzden birak gitsin. Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😀🙏👏👏👏👏☘☕
- +1 yıl
Sanki kadınlar bulduğu fırsatı kaçırır 🙂
+1 yılsırf erkek için yok mu niye karmaya gidiyor bişi var
110 Yorumla- +1 yıl
Sırf erkek için yok...
Soran+1 yıl@KaanArducc var.
- +1 yıl
Hiç görmedim bence Yok
- +1 yıl
bizim burada var
- +1 yıl
Alla alla
- +1 yıl
Ne erkek için yokmu anlamadım?
- +1 yıl
tek erkek için spor salonları varya
- +1 yıl
Valla Türkiye yi bilmem ama yaşadığım ülkede hiç erkekler için spor salonu görmedim, kadınlar için var ama erkekler için yok
- +1 yıl
yaşadığım yerin dibinde var
- +1 yıl
Damam ya ne bağırıyon anladım 🙂😁
+1 yılSımdi ki kızlar cok yapıskan evli bekar dinlemiyor ama erkegın yuz vermemesi lazım
20 Yorumla- Spor konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYani diyorsun ki sevgilime güven duynuyorum. Güven duymuyorsan sevgili olmayacaksın. Bu kadar basittir bu konu.
00 Yorumla
+1 yılBir şey soracağım dürüst ol ama? Sen gerçekten sevgiline güvendiğine onun bir yanlışını görmediğine emin misin?
00 Yorumlayaw piyasadaki kızlar bukadarmı abazalarda sevgilinizi kaybedeceksiniz diye korkuyorsunuz anlamıyorum?
00 YorumlaBoşversene. O salona onun gibi neler geliyodur. Takmaz kimse bakmaz meraklanma
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmazlar ama baksalar diyorum.
+1 yılHiç bir erkek güzel kıza hayır demez. Üstüne düşeni yapar geçmiş olsun.
055 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğine sadık olan bir erkek yok mudur yani? Hepsi mi aldatır?
- +1 yıl
@Ilke_x adamlıkla alakası yok. Her gün aynı yemek yenmez
- +1 yıl
Senin gibi erkek k. aşarları böyle düşünebilir bunu erkekliğe bağlama o. rospuluğun cinsiyeti olmaz
- +1 yıl
Gizemlı adam evet hergun aynı yemek yenmez kız arkadsn da hergun senı yemesin baskalarını da yesın😉
- +1 yıl
@Ilke_x bence bu yeter ona agır oldu 😂😂
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan Hahahahha zaten bu dünyada karmaya çok inanırım birebir şahitte oldum bu kafa ile giderse karşısına kendisi gibi kızlar çıkar çatır çatır da aldatılır bunlara müstahak boynuzlar
- +1 yıl
@cileksarisi ınsallah cıkar valla hakkediyor cunku ama boyle kafadakıler kız yapınca orspu dıyor
- +1 yıl
@cileksarisi topunuz gelin.. erkek kadın aynı değildir kadın duygusaldır erkek işini görür eskisi gibi devam eder. Ya biat edeceksiniz ya da bu diyardan defolup gideceksiniz..
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan e zaten
- +1 yıl
@Ilke_x bende acıtırım istersen :)
- +1 yıl
Ahahah ben demedim mi bu cahil kızlar yapamaz ekrkeler yapar der dıye
- +1 yıl
Tipe bak sana kim baksın varoş
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan Aman istediği kadar desin havlamaktan öteye geçmiyor artık. Yeni nesil çok bilinçli. Her şey biz kadınların elinde yobazlık gördüğümüz adamlara şutu çekersek kadınların umursamadığını idealleri olduğunu gördüklerinde ona göre çeki düzen verirler kendilerine. Bu tip Türk erkekleri sanıyor ki kadının tek derdi evlenmek o yüzden istediğim yobazlığı yaparım diye düşünüyor. Bak bunun bir örneği yabancılarla evlenen erkeklere bakalım: Evlendikleri kadının önceden ilişki yaşadıklarını bilmelerine rağmen hiç konusunu bile açmıyorlar. (bu gayet normal onların kafasına göre yorum yapıyorum) O yüzden Türk kadınları olarak ben erkeğim sen kadınsın vıdı vıdılıklarına kafamızı eğeceğimize şutu çektiğimizde böyle böyle güçlenicez bunlar da akıllanacak :D
- +1 yıl
@cileksarisi ben rusum bu arada cidden tr erkegı kadar yobaz görmedim iyiler de var elbette ama cogu kadını araç goruyor
- +1 yıl
@cileksarisi hayatınızı kurtarmak için biz ile evlenmek zorundasınız. Ne diyorsak ne istiyorsak onu alırız istediğimizi şekilde değilse ona evriltiriz. Kuranda bile kadın erkek eşit değildir
- +1 yıl
@gizemliadam19 Sen erkekliği değil namussuz bir adam olmayı anlatıyorsun işte karakterin ortada.
- +1 yıl
Senin ben sıfatına bakmam sen bizim dengımız bile değilsin ne evlenmesı
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan rus kadınları bizim için vazgeçilmezdir. Kaçamak için ilk tercihimiz genelde
- +1 yıl
Benım senle ıs olmaz
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan Güzelliğinizden belli maşallah
- +1 yıl
Biz Rus kızları kadına deger vereni severız
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan Yalnız bu adamın kafa kırık çıktı kaçalım en iyisi :D Zaten bu cümleyi kuran bir insandan normallik beklenemezdi hata bizde kaale aldık ya :D
- +1 yıl
@cileksarisi sen de öyle teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
@cileksarisi bencede hadi kaçalım 🤣🤣🤣🥰
- +1 yıl
@cileksarisi ahahhaha geç düştü biraz jeton. Bugünde eğlendik çok şükür. Vatan sever kadına değer veren bir Atatürk genciyim. Buradaki yorumlarım trollden ibaretti. Hoşçakalın..
- +1 yıl
Krize girdim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan 😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
Siz kadına değer verin el ustunde tasır biz karsılıklı bu ısler genel olarak dıyorum
- +1 yıl
Eğer gerçekten trollsen < çok özür dilerim. Ama bu ülkede çok tuhaf zihniyetliler var anlayamıyor insan.
- +1 yıl
@cileksarisi Estağfirullah özür dilencek bir şey yok bu düşüncelere sahip bir insana söylenmesi gerekeni söylediniz. Evet var ne yazıkki
- +1 yıl
@Ilke_x bunların kız arkadası da bunlar gibi olur 😂
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan iki tarafta karşılıklı birbirine değer vermeli ve güvenmeli. Aldatmanın cinsiyeti olmaz
- +1 yıl
Neden az önce oyle dedi sen ozaman
- +1 yıl
@Ilke_x adamı böyle döndururuz 😎😎😎
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan şaka yaptığımı söylemiştim. siteye eğlenmek insanları kızdırmak için giriyorum. Bugünki kurbanımda sizler oldunuz. :)
- +1 yıl
Artık bagısıklık kazandım cok kızamıyorum guluyorum 😂
- +1 yıl
@Ilke_x ahahahahshhsshhs aynen sizden çok korktum. Girls powaaaaaa.
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan @Ilke_x Kızlar siz inanmadınız mı troll olduğuna :D?
- +1 yıl
@cileksarisi ben gerçek sandım cunku böyle erkek cok reelde
- +1 yıl
@cileksarisi hala saldırıyolar içinde nasıl bir nefret varsa 🤣
- +1 yıl
@Ilke_x hadi ya 😂 sonuna göz kırpma işareti koyunca çok havalı oluyorsun bu arada. Valla ben çok eğlendim siz biraz kudurmuşa döndünüz gibi geldi bana
- +1 yıl
@gizemliadam19 Senin kafanı keske duvara surtsem🙂🙂
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan ahahahhaha keşke ama işte insanın her istediği olmuyor. Olsaydı bende seninle ilgili farklı şeyler dilerdim
- +1 yıl
@gizemliadam19 tamam cibig kraker hadi uzatma
- +1 yıl
@gizemliadam19 hayallerinle mutlu ol 😂
- +1 yıl
@Ilke_x kalsaydınız biraz daha ya nereye
- +1 yıl
@Üyeismininapığcan teşekkürler hanımefendi
+1 yılEvet. :D Güvensizlikle alakalı bir durum veya değil. Ben ortamı pek sevmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhoo hiç mi bi yere gitmicek bu dışarda da bir sürü insan var bu korkuyla daha çok korktugun şey başına gelir güvenmediğin kişiyle olmaz ilişki
00 YorumlaBirlikte gitmeyi teklif et. Seni yanında istemiyorsa sıkıntı vardır
00 Yorumlasalonda kızlar kollarını acmış sevgilini bekliyor gelsede gözümüz erkek görse diye
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine kuruyorsun bu düşünceleri. Artık güveniniz kalmamış.
00 Yorumla
+1 yılBüyük mesele dönecek orada büyük mesele ( mesele değil kelime)
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
Şaka bir yana git sen de o spor salonuna yazıl.00 YorumlaHayır yeterince güveniyorsan endişelenecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSadece erkeklere spor salonu yok... çok abartma bence
00 Yorumla
+1 yılniyeti bozuksa spor salonu falan hikaye ablacım, zaten yeteneği olsa yapar
00 YorumlaGüvenmiyorsan sende git onunla. Gerci güvenmedigin bi insanla fazla sürmez
03 Yorumla- +1 yıl
velisi gibi mi:)))) elnden de tutsun istersen:)
- +1 yıl
ahahahah bencetasma yetmez, tuvalet eğitimi de versin başlamışken:) bi de ağızlık taksın ki başka kızları ısırmasın.)))
- Spor konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılSalonda kaslı terli adamların içinde olacak, ne kızı
00 Yorumla
+1 yılKadınlar hislerine güvenmeli ben böyle düşünüyorum genelde hislerinde yanılmıyorlar
00 YorumlaKızlar şimdi sevgilin salona girince kendini parçalar. Ne çok abartıyorsunuz.
00 Yorumlaburada karakterinde varsa yapar cart curt diyenlere bakma sevgiline açıkça söyle istemediğini. Sen karma bir spor salonuna başlasan kendisi ne diyecek mesela?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de karmaya gidiyorum macfite😄o bir şey demedi. Sadece dikkat et, kimseyle laubali olma ve bayan hocayla çalış dedi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılorada taş gibi kızlar var yemin ederim ben bile düşüyorum gitti sevgilin elden
00 YorumlaBence karma olup olmaması erkekler için fark etmiyor. Onlar genelde kas kas kas kas diye sadece kas düşündüklerinden akılları pek başka şeye odaaklanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da sporda karma yapar işte salon dan yatağa geçer. d kemalim yapmaz diyemiyorsun
00 Yorumlaevet çok haklısın yerinde olsam kriz geçirirdim
00 YorumlaHer güzel kızda yanaşacak diye bir şey yok kendinize güvenin biraz
00 Yorumla
+1 yılKarma takilacak demekki orada seksi popolarla ilgilenmeden duracagina inaniyormusun
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar da senin sevgilini spor salonunda mı bekliyor
00 Yorumla
+1 yılButun kadinlarin isi gucu yokta kalkip sevgiline yapisacak
00 Yorumla
+1 yılİnan orada ne kaslı yakışıklı erkekler var sıra gelmez sevgiline
00 Yorumla
+1 yılKizlar gelmez anca senin ki gider karaktersizse
01 Yorumla
Soran+1 yılYa diyelim ki geldi.
Artık full popo keser
00 Yorumla
+1 yılBen de olsam kıskanırım bananee
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ona güvenmiyorsan neden sevgilisin ki
+1 yılYapacak insan her türlü yapar
00 Yorumlaçokta kıskanma bence sende git
00 Yorumla
+1 yıl:) kalp kirmamamak lazim diye dusundurmesin senj
00 Yorumla
+1 yılKıskanırım ortalık oo... dolu.
00 YorumlaBeraber gidin...
00 Yorumla
+1 yılÖyle olacak zaten, çok riskli çok...
00 Yorumla
+1 yılBence sevgiline güvenmelisin.
00 YorumlaEndise etme yapan her türlü yapar
00 Yorumlabiraz özgüvenini yükselt
00 Yorumla
+1 yılNormalde endişe edilecek bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni seviyorsa endişelenecek bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFit kız varken kim baksın kolu yağdan sallanana
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)