Fatih terim bir efsanedir onun gibisi asla gelmeyecek Türkiye'nin en iyi tdsi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne var bunda ben onu anlamadım? Fatih Terim sizin mahallenin bakkalı değil sonuçta dımı. Adam yıllardır bu işi yapıyor. Tanınıyor Ya ben kime ne anlatıyorum ya
Fatih Terim İtalyanca bilir bayağı, bu keko da anlıyordur fazla zorlanmadan. Fatih Terim'i günahım kadar sevmem ama Türkiye'den çıkıp yetişen yaşıtlarının içinde dünyanın kalanına bir şekilde entegre olan tek adam odur.
Feylezof Şenol Güneş daha kendi dilinde konuşamuyor
Hiç sanmam, İspanyolcası var, İspanyolca konuşan biri İtalyanca konuşan biriyle de gayet anlaşabiliyor.
Oturup nötron yıldızları hakkındaki en yeni araştırmaları da tartışmıyorlar sonuçta ''ne yapıyorsun ne ediyorsun, senin bilmem neredeki golün hala aklımda'' falan diyorlar birbirilerine
@Ragnar_Lodbrok TV8'de programa katılmıştı. Orada demişti ki, sadece Portekizce konuşabiliyorum diye. Hatta direk çevirmen bulamamışlardı. Portekizce'den İspanyolca'ya, İspanyolca'dan da Türkçe'ye çeviriyorlardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Alakasını çözemedim
Ronaldinho demiş ki ''Hocam Barcelona'dan ayrıldığımda Galatasaray'a gelseydim 40'ıma kadar oynardım Avrupa'da.''
Hayat... Asla dersin ve dememen gerektiğini öğrenirsin. Çünkü asla olmaz dediğin şeyler olur. İmkansız dediğin şeyler yaşanır..
Fatih terim bir efsanedir onun gibisi asla gelmeyecek Türkiye'nin en iyi tdsi
Ne var bunda ben onu anlamadım? Fatih Terim sizin mahallenin bakkalı değil sonuçta dımı. Adam yıllardır bu işi yapıyor. Tanınıyor
Ya ben kime ne anlatıyorum ya
Terim’i duymuştum ama Ronaldinho’yu yeni öğrenmiş oldum. İlginç. Umarım güzel bir gelişme olur.
cnz mekân sahibi fatih terim ile Ronaldinho Dünya kupası için katarda
Bkz.
Bence Fatih Terim Brezilya milli takımını çalıştırmalı.
Muhtemelen tesadüftür yarın gazeteler manşet atar Fatih Terim'in yardımcısı Ronaldinho oldu diye :D
İkiside katar da dünya kupası için o yüzden denk gelmiş ve tanışmış lar yani gayet doğal bir şey
Bu koca kafalı çocuk benim sinirlerimi bozuyor. Görgüsüz hanzo. Bit kadar beyniyle gündemde kalmaya çalışıyor zavallı
Ortak dilleri bile yok.
Benle Somali Başkanının aynı masada olması gibi bir şey
Fatih Terim İtalyanca bilir bayağı, bu keko da anlıyordur fazla zorlanmadan. Fatih Terim'i günahım kadar sevmem ama Türkiye'den çıkıp yetişen yaşıtlarının içinde dünyanın kalanına bir şekilde entegre olan tek adam odur.
Feylezof Şenol Güneş daha kendi dilinde konuşamuyor
Ronaldinho ancak portekizce biliyor
Hiç sanmam, İspanyolcası var, İspanyolca konuşan biri İtalyanca konuşan biriyle de gayet anlaşabiliyor.
Oturup nötron yıldızları hakkındaki en yeni araştırmaları da tartışmıyorlar sonuçta ''ne yapıyorsun ne ediyorsun, senin bilmem neredeki golün hala aklımda'' falan diyorlar birbirilerine
@Ragnar_Lodbrok TV8'de programa katılmıştı. Orada demişti ki, sadece Portekizce konuşabiliyorum diye. Hatta direk çevirmen bulamamışlardı. Portekizce'den İspanyolca'ya, İspanyolca'dan da Türkçe'ye çeviriyorlardı
Gıcıklık yapıyor olabilir, bu diller de birbirine yakın bu arada.
Aynı masada oturuyorlar işte, Ronaldinho sence sadece Portekizliler ile mi muhabbet ediyordur?
Saçma yani
ronaldinho FATİH TERİM hayranıdır buluşmak istemiştir
Alakasız görsellerde bugun
Denk gelinmiş ne var ki bunda
Bi bitmedi şu sevimsiz sıfatlı mk
bence de ne alaka dfdsgjfjk
HHhHahahah en alaka harbi
Olabilir ne olmuş yani
Rüyaların saçmalık seviyesi :D
Şampiyonlar ligi gibi tablo
Şu sırıtan adamı hiç sevmiorum
Benim rüyaların saçmalığı