Yabancı basın her geçen gün daha olumlu şeyler yazıyor.
Son haberlerden birisi Ronaldo'nun ABD veya Galatasaray'a gideceği yönünde oldu.
Ronaldo'nun son zamandaki performansını da göze alırsak ihtimali artar.

Yabancı basın her geçen gün daha olumlu şeyler yazıyor.
Son haberlerden birisi Ronaldo'nun ABD veya Galatasaray'a gideceği yönünde oldu.
Ronaldo'nun son zamandaki performansını da göze alırsak ihtimali artar.

Hayır ben pek inanmıyorum, zaten en son yıllık 200 milyon dolar gibi iddalara vardı, el nassr takımı için. ronaldo eğer giderse çok yüksek ücret ödeyen birtakım gider ya da bunun yerine avrupada mücadeleci bir takıma gidebilir yine. tıpkı juventusa gittiği gibi.
tabi ki de süper ligde görmek güzel olurdu, özellikle galatasaray veya beşiktaşta oynasaydı. ama o kadar para türk takımlarında yok maalesef. zaten bir kaç yıl içinde futbolu bırakır gibi duruyor
ama umarım gelir ve ligimizin kalitesi artar
Hayır, araplar ile ilgili herhangi bir anlaşması yok. Ve olmayacak.
Juventus gibi bir takıma gitmeyecektir, Juventus'ta yedek kalmıştı son zamanlarda, Manu, ya geldi orada da yedek kaldı, şimdi milli takımda bile yedek kaldı.
Avrupada aktif devam eden iyi bir takıma gidemez.
Yedek kalmak istiyorsa gidebilir.
Hiç belli olmaz o işler manchester için de gitmez deniyordu ama gitti. zaten büyük ihtimal yedek kalır. eğer söylediğiniz gibi ise zaten futbolu bıraması gerekir. çünkü ronaldo bu saatten sonra ya parayı ya da kupa kazanabileceği birtakım seçer
Ronaldo'nun paraya ihtiyacı yok.
Instagram hesabı üzerinden istediği kadar kazanabilir, arapların yaptığı tekliften çok daha fazlasını sadece sosyal medyadan kazanır.
Eğer kendini dünyanın en büyük futbolcusu olarak görüyorsa, milyonlarca hayranını kırmamak için ya avrupada mücadele edebilecek büyük taraftarlı bir takıma gider ya da dünya kupasından sonra futbolu bırakır.
Ayrıca Manchester United konusu farklı kimse gelmeyecek demiyordu, çünkü ortada bir teklif yoktu. Juventus'tan ayrıldığı zaman Manchester City ile görüştü, son anda United araya girip aldı.
Fazla bir şey olmadı.
Böyle büyük bir futbolcunun prestiji önemli, öyle parayı seçmekle olmuyor.
Büyük kulüpler şuanda kendisini istemiyor.
Ronaldo transfer döneminde çok bekledi ancak herhangi bir teklif gelmedi, bizzat kendini önerdi bazı kulüplere ancak ses çıkmadı.
Ronaldo'nun yaşı gereği takımda sorunlar çıkaracağını düşündükleri için istemiyorlar.
Her futbolcu daha fazla para kazanamk ister bu böyleydi. bunun örneklerini saymaya kalksam zaman yetmez. david backham. drogba. ibrahimoviç. ya da pepe. tabi ki daha fazla para isterler her zaman çünkü hangi klup 10 sezonda kazanacağı parayı 1 sezonda veriyor ki? Instagram hesabından zaten kazanır. hatat reklam anlaşmaları fifa gibi oyunlar ile sponsorluğu. burada önemli olan kariyerini bitirmeden başarabildiği kadar başarı sağlamak. futbolu bırakmak çözüm değildir. ronaldo çünkü sonuna kadar giden bir futbolcu inatçıdır. ben kendini biraz daha yormadan ya da tam anlamıyla bitti demeden futbolu bırakacağını sanmıyorum. ha tabi ki başka takım bulamaz ve orta seviye bir takıma gitmek zorunda kalırsa bırakabilir. ama bunun dışında gelmeyecek diyen çok kişi vardır hatta. hatta ingiliz haberleri bile bir ara yalanlıyordu. Manchester City ile görüştü ama Manchester City zaten çok istekli değildi man united ise ronaldo için duygusal bir takımdı çünkü bir zamanlar orada oynamıştı ama son zamanlarda yedek kaldı.
prestiji tabi ki önemlidir. ama belirli bir yaşa geldikten sonra futbolcular prestijiye bakmıyor. en iyi örneği messi. çoğu kişi barcelonada bırakır demişti ama Psg ye gitti. yani iy ibir teklif gelince herkes fırsatı değerlendirir. büyük kulüpler şu an için istemiyor zaten elle tutulur bir haber yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor.
Ben herhangi bir kulübümüze gelemsini isterim, bu ülke prestiji ve tanıtımı açısından çok iyi olur.
Fakat Ronaldo olarak düşünürsem bu ihtimal biraz az ya, evet çok önemli yıldızlar geldi ülkemize daha önce, Ronaldo da maçlar sebebiyle geldi falan ama bahsettiğimiz bir Süperstar 🤩
Zor ama olursa harika olur.
İspanyol basınından Diariogol şunu girdi en son
"Galatasaray bir süredir Ronaldo için görüşmelerde bulunuyor. Cristiano hiç bir zaman Galatasaray'ı reddetmedi şu an serbest konumda olması imza ihtimalini de yükseltiyor."
Ronaldo Arabistan'dan gelen teklifi reddedecektir. Galatasaray en azından Avrupaya dönecek gelecek yıl.
Bu saatten sonra büyük birtakım yapamaz, ilk 11 e girebileceği orta sıra bir takıma ihtiyacı var.
Ya dünya kupasından sonra futbolu bırakır ya da sporting, Galatasaray gibi bir kulübe gider başka seçeneği yok
Ne harika olur! Gelirken Neymari da getirse 😌
Ketçap mayonez de ister misiniz 😂
Yok teşekkürler sek tüketecem tadını bozuyor sksjs
Ama düşünsene Galatasaray'da bir sihirbaz oynuyor 😌
Senin Galatasaray'lı olduğunu unutmuşum bak
Solda Neymar, forvet Ronaldo, sağda Messi
İnsan hayal etmeden yaşayamaz shsksjd
Hücum oyuncusu yapacaksın Neymar'ı özgür bırakacaksın bir sihirbaza nasıl sihir yapacağı söylenmez
Abla sol derken sol kanat ya djsksj
Kendi mevkisi orada oynar genelde, çalımları atıp golünü atar öz abim
Yav biliyorum sol kanat sol ayak, ayak numarasına kadar biliyorum djfjf
İmzalı forma var mı? Jskzjs
Yok, neden yok? Kalbim dayanmaz 😂
Neymar'ı görürsem söz senin için alırım nsmsjsk
Aa kalpten git dedi bana hshasj
Neymarı bu kadar sevdiğini bilmiyodum önceden snsmxn
O kadar konuştuk adam kaleciyi çalımlayıp attı şimdi jsksjs
Showu sever Neymarcım ")
Ben dedikten sonra yenildiler snsmsn
Nazarin keskinmiş pü
Kazansalar Messi'min takımı ile eşleşeceklerdi iyi oldu vnsksn
Bence buna bakmalısın
https://www.hizliresim.com/i1drhrs
☹️
Teşekkürler ☘️
Yor welkam
Cevap
4Cevap
Jübile maçına biz de çıkar bence öyle diyenler var kariyerini biz de sonlandıracakmış ilginç gerçekten dünya devleri varken neden Türkiye neden Galatasaray.
Dünya kupasını kazanırlarsa bırakacak futbolu, ancak kazanamazsa Avrupada devam etmek istiyor.
Galatasaray'da değil, seçenekler arasında Galatasaray var.
Gelmesi çok güzel olur ama bu durum biraz zor.
Zor bir ihtimal ama gelirse tabii güzel olur.😊 Arap ülkeleri ya da Amerika Galatasaray kadar tat vermez. Futbolunun son baharında kendine yakışan bir takıma gelmesi iyi olur.😊
Galatasaray kulübü satsa Ronaldonun maaşını karşılayamaz
Keşke gelse ama sanmam gelmez
aynen aynen kesin
Rüyalarında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?