Spor Birlikte tenis oynayabileceğiniz bir partneriniz var mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En iyi partnerinizle tenis oynamak? Güncellemeler+1 yıl Bunun neresi cinsel yaşam ya Birlikte tenis oynayabileceğiniz bir partneriniz var mi? Cevapla En İyi Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. tenis i pek beceremem 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hiç oynamadım ama güzel bir sporbaya hareketli ama 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. önce gitar çalmayı öğreneceğim sonra tenis oynamayı öğrenip sana meydan okuyacağım :) 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oynamasını bile bilmiyorum, hem öğretmenim hem partnerim olsana 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl @guapomorena tenis oynamaya ne dersin 0 1 Yorumla guapomorena +1 yıl İçliğimi giyip geliyorum :) Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Partner bulabilsem bilardo oynardım tenis pek bana göre değil. 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl sen Seksi fit bir tenis oyuncusu ol herkes oynar mini beyaz eteğinin altına hiçbir şey giyme 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl 😂 Bende dedim hadi yağlı güreş olsa neyse 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Spor konusunda 433 cevap paylaştı. Yok, masa tenisi hariç tenis oynamadım.. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 334 cevap paylaştı. hülya avşarla takılırdık yaşlandı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
tenis i pek beceremem
hiç oynamadım ama güzel bir spor
baya hareketli ama
önce gitar çalmayı öğreneceğim sonra tenis oynamayı öğrenip sana meydan okuyacağım :)
Oynamasını bile bilmiyorum, hem öğretmenim hem partnerim olsana
@guapomorena tenis oynamaya ne dersin
İçliğimi giyip geliyorum :)
Partner bulabilsem bilardo oynardım tenis pek bana göre değil.
sen Seksi fit bir tenis oyuncusu ol herkes oynar mini beyaz eteğinin altına hiçbir şey giyme
😂 Bende dedim hadi yağlı güreş olsa neyse
Yok, masa tenisi hariç tenis oynamadım..
fakir oyunu lazım bize.
Terli terli de sevişiriz 😂
hülya avşarla takılırdık yaşlandı
Hayır yok
Yok zaten sporlara ilgim yok
Hayır yok
Yok maalesef