Ben Ronaldo yu da Messi yi de severim zaten aklı başında her insan böyle düşünür toksik kitleden değilse. Adam çok iyi futbolcu yaşayan efsanelerden birisi ama yani yaş 37 artık izliyorum maçlarını yok be abi o eski halinden eser yok şimdi. Ne kadar çabalasan da yaş ilerledikçe birşeylere engel olamıyorsun. Devam ettikçede artık daha kötüye gidiyor, takımında sana yüz çevirdi serbest bırakıp. Paraya da ihtiyacın olduğunu sanmıyorum reklam, instagram... gelirlerin (daha bir sürü geliri vardır) var, para için el nasr a gitmek gibi bi canım yapmazsın bence. Bu adamı böyle görünce ben üzülüyorum harbi bak. Emeklilik yaşı geldi artık bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Adamın mesleği bu kardeşim en üst seviyede mesleğini yapamıyorsa ama devam etmekte istiyorsa bir alt veya birkaç alt seviyede yapacak adam işin kazancında değil adam işin mesleğinde antrenman yapmayı maç yapmayı gol atmayı seviyor adam o kadar parası malı mülki olduğu halde bunu hala yapmak istiyorsa ben saygı duyarım
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesleği bu tabi ama işi zirvede bitirmek diye bir şey var. Sen eğer devam edersen insanlar seni hep son halinle hatırlar. Kaldı ki ben saygı duymuyorum falan demedim bende saygı duyuyorum sevdiğim bir futbolcu da ama kendi kendine yazık ediyor bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence emekli olmalı
Adamın mesleği bu kardeşim en üst seviyede mesleğini yapamıyorsa ama devam etmekte istiyorsa bir alt veya birkaç alt seviyede yapacak adam işin kazancında değil adam işin mesleğinde antrenman yapmayı maç yapmayı gol atmayı seviyor adam o kadar parası malı mülki olduğu halde bunu hala yapmak istiyorsa ben saygı duyarım
Mesleği bu tabi ama işi zirvede bitirmek diye bir şey var. Sen eğer devam edersen insanlar seni hep son halinle hatırlar. Kaldı ki ben saygı duymuyorum falan demedim bende saygı duyuyorum sevdiğim bir futbolcu da ama kendi kendine yazık ediyor bence.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!