Spor 1 ay Tuttuğunuz takımda oynamamasına rağmen sevdiğiniz bir futbolcu var mı? sebebimsinaga Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Galatasarlıyım ama Alex'i çok severdim. Aykut Kocaman o zamanlar sanırım Alex onun rekorunu geçmesin diye oynatmıyordu, sonra da sözleşme fesedilmişti. Tuttuğunuz takımda oynamamasına rağmen sevdiğiniz bir futbolcu var mı? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Muslerayı çok severim. Çok iyi bir kaleci. Quaresmayı'da çok severdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Spor konusunda 517 görüş paylaştı. Huan sebastian veron Sen bilmezsin bu futbolcuyu abim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay Rakip takımda diye sormak istediysen cevabım Alex olur benim de, takımımda olmayan dersen Ronaldinho ile başlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 98% 1 ay Takım tutmuyorum, takım tutmaya karşıyım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Spor konusunda 4,5b görüş paylaştı. Messi var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Takım tutmuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
arzularımvar Takip Et Xper 4 Yaş: 18 1 ay Maria Gomez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Muslerayı çok severim. Çok iyi bir kaleci. Quaresmayı'da çok severdim.
Huan sebastian veron
Sen bilmezsin bu futbolcuyu abim
Rakip takımda diye sormak istediysen cevabım Alex olur benim de, takımımda olmayan dersen Ronaldinho ile başlar
Takım tutmuyorum, takım tutmaya karşıyım
Messi var
Takım tutmuyorum
Maria Gomez