Vücudunuz kaslı mi? Kaç yıl emek verdiniz?🥊
Google amcadan fake fotolulara sormuyorum 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vücudunuz kaslı mi? Kaç yıl emek verdiniz?🥊
Google amcadan fake fotolulara sormuyorum 🙄
Bu zaman da vücut yapmak baya zor bir iş haline geldi beslenme olmazsa bu iş olmuyor maalesef bir aralar 4 ay boyunca ara vermeden yaptım kafaya koydum baya motivasyonum falan çok iyidi beslenmeme çok dikkat ettim şeker tatlı beyaz ekmek ağzıma almamaya o kadar dikkat ettim ki proteinimi çok iyi aldım supplement olarak kreatin ve bcaa kullandım güzel bir disiplin sonucun da çok güzel bir verim almıştım 67 kg ile başlayıp 75 kg ye çıktım öküz gibi yedim öküz gibide bastım gerçekten de ben bile böyle gelişim beklemiyordum bunun haricinde çok iyi şekilde özgüvenin de artıyor yürüyüşün bile değişiyor ciddi anlamda öyle oluyor hergün aynaya falan bakıyorsun sonrasında bırakmak zorunda kalmıştım bazı nedenlerden ama maddi durumunuz iyise kesinlikle yapın böyle bağımlılık yapıyor çok güzel duygu yaşatıyor beslenme çok önemli faktör bunu karşılıyorsanız ve antrenmanlara eksiksiz planlı gidiyorsunuz çok güzel sonuçlar alacaksınız o duyguyu tatmak da çok güzel bişey
Özelden yazarsan nasıl göründüğümü göstermek isterim fikrini almak istiyorum
Cevap
14Cevap
Hiç spor yapmadım yazılacaktım almak giderler çok fazla o yüzden biraz daha duraksadım
Evet yaaa
Bi gün yazılırım umarım
Umarım bende
Kasliyim çok şükür sürekli spor ve meslegime borçluyum
Yok değilim.
15 kılo gobegım var , kollarım sallam sullam ve aşure tenceresi gibi gö7üm var
Hayatta kaldığıma şükür ediyorum, spor sonraya kalsın.
Amele kası var 😅 spor salonu ve protein tozu yok
Doğal iyi değil mi😅
Saf doğal hemde 😅 baloncuk değil
8 yıl filan uğraşıyorum her defasında ara vermek zorunda kalıyorum bu yüzden gelişemedim ama pes de etmedim çünkü nefes aldıkça ağırlık kaldırmak istiyorum vücudum fena değil her denememde kendimi aşıyorum
Türk kası var tabikide
Değilim olmakta istemem
öyle uf kaslara bak denilen tiplerden değilim ama fitim. uğraşıyorum her yılın 4 5 ayı.
Kastan görünmüyoruz
Uuuu
çok yıl emek verdim idare eder
karnımda var öteki yerlerimde çok sıkı
Evet 👍
Evet
Kaslı
İyiyim yaa normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?