Bu yavaş yavaş da olamaya başladı daha da olacak. Önce sanal gerçeklik, sonra arttırılmış gerçeklik, bir süre sonra da metaverse...
Yavaş yavaş zaman ve mekandan bağımsız, gerçek fiziksel eforun da sarf edildiği ama çok farklı yerlerde spor veya aktivite yapabileceğimiz yerlere gidiyoruz.
Yabi Matrix veya Avatar'ın sadece zihinsel değil fiziksel eforlu hali de olabilir, bence olacak da...
Alamaz. Her sporun yeri ayrı. Hiçbir zaman futbol kadar da popüler olamaz mesela. Okuma yazma bilmeyen insan futbol ile ilgilenebilir. Tüm dünyada yeri olan özel bir spor. Basket ve voleybol için de diyebilirsin belki ama futbol biraz daha önde.
E sporla ilgili bir film vardı işin ucunda para ve femomenlik var ama biraz oyunkolik olanlara özel bir oyun türü tam olarak ben buna spor diyemiyorum bir nevi kafa dağıtmalk aktivite
Alacak tabiki de şu anda Volorant var bir kaç öncesinde maşlar vardı bitmiş olabilir yavaş yavaş geliyor teknoloji gelişiyor
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
her spor özeldir, e-sporun geleneksel sporların yerini alacağını düşünmüyorum çünkü insanlar hala hareket etme ihtiyacı duyuyor ve bunu fiziksel aktivite ile hallediyor
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Başına e getirilen hiçbir şeyden haz almıyorum e spor e kitap avantajları olduğu kadar dezavantajları da mevcut
En İyi Görüşler