Spor Hiç Amerikan futbolu oynamak istediniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben sırf yamuk topunu çok beğendiğim için denemek isterdim? Hiç Amerikan futbolu oynamak istediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Tehlikeli spor suskun cicegim 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Hiç düşünmemiştim, soruyu görünce neden olmasın dedim acayip stres atmalık bir spor vurdulu kırdılı :D 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. ne kurallarıyla ilgili nede kuramlarıyla ilgili bilgi sahibi değilim ancak bildiğim tek şey çok sert bir spor dalı 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. benim yapıma uygun ama ülkemizde oynanmıyor :) 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet oynamak isterdim, topun şekli ilgi çekici gerçekten 😂 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kafamı gözümü kırma niyetinde olursam belki :D :D 0 0 Yorumla
Varcharr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sakatlanmasaydım okul takımına girecektim öğrencilik yıllarında 0 0 Yorumla
KayaUşak Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl kurallarını bile bilmiyorum ki nasıl oynayım. ama istemedim. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hic istemedim. Ama toplarini merak ettim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tehlikeli spor suskun cicegim
Hiç düşünmemiştim, soruyu görünce neden olmasın dedim acayip stres atmalık bir spor vurdulu kırdılı :D
ne kurallarıyla ilgili nede kuramlarıyla ilgili bilgi sahibi değilim ancak bildiğim tek şey çok sert bir spor dalı
benim yapıma uygun ama ülkemizde oynanmıyor :)
Evet oynamak isterdim, topun şekli ilgi çekici gerçekten 😂
kafamı gözümü kırma niyetinde olursam belki :D :D
Sakatlanmasaydım okul takımına girecektim öğrencilik yıllarında
kurallarını bile bilmiyorum ki nasıl oynayım. ama istemedim.
Hic istemedim. Ama toplarini merak ettim.
Kadroyu kurup oynayalım😅
İşim olmaz.