Glazer ailesinin uzun süredir sahibi olduğu Manchester United için yeni yatırımcılardan gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır olduğu yönündeki açıklamanın ardından dünyaca ünlü teknoloji firması Apple'ın İngiliz devini satın almakla ilgilendiği öne sürüldü.
Değeri yaklaşık 7 milyar sterlin olan United 5.8 milyar sterlin veya daha yüksek bir bedelle satılması halinde dünyanın en pahalı futbol takımı olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Yabancı sayfalarda göremedim ama olursa iyi olabilir, para anlamında bir şey değilmez.
Zaten United en çok para harcayan takım, pep veya klopp gibi bir teknik direktör lazım.
Başkan, başkanında değişmesi lazımdı.
Aynen öyle. Hemen kaynak verelim 😀
www.techcityng.com/.../
www.cnbc.com/.../...ivision-blizzard-and-more.html
www.skysports.com/.../whos-interested-in-buying-man-utd-apple-potential-investors
Benim tek güvendiğim kaynaklardan birisi Romano, henüz paylaşmamış o paylaşırsa ikna olurum 😅
Hahaha 😂
Ben de takip edeyim bari ya onu, madem öyle diyorsun 😀
Fabrizio Romano, geçenlerde yaptığı bir haberi kulüp yalanladı.
Adamı linçledir, kulübe (Brighton) yalan söylüyorlar dedi sonunda yalancı kulüp çıktı. O günden belli sıkı takipçisiyim
Yılda 326 milyar euro kazanan teknoloji devi.. için 6 milyar hiç bir şey değil :D zaten moda oldu genelde futbol takımları son zamanlarda ya aşırı zengin insanlara ya da bu tarz firmalara satılabiliyor. bence gerçek olabilir ama Apple alır mı onu bilmiyorum. apple daha çok teknoloji ile tanınan ve devam eden bir marka. ve alırsa yine aynı manchester olur mu oda belirsiz. manchester çok köklü bir kulüp
Aynı Machester kesinlikle olmaz 😀 Nasıl bir Manchester olur orası belirsiz...
Mençıstır olabilir :D
Hahaha 😂
6 milyar sterlin kim vericek manuya kafayı yemişler
"Yılda 326 milyar euro kazanan teknoloji devi..." yazıyor haberde.
Ne dersin? 😀
326 milyar euro kazansam bile vermem manuya boşa yatırım city liverpool var ztn onlarla başa çıkamazlar :D
Söz konusu Apple olursa çarşı karışabilir hacı 😂
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!