Spor 2 ay Tavuk pilav kaslarımızın dostu mu? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Tavuk pilav kaslarımızın dostu mu? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Spor konusunda 2,1b görüş paylaştı. Evet sporcu demek pilav adam demek 1 1 Yorumla cengaver115 2 ay ♥️♥️♥️♥️ Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 98% 2 ay Kesinlikle sağlıklı karbonhidrat ve protein açısından çok önemli kaslarımızın oluşmasında özellikle çok önemli var hacim kazanmak için de bayağı bir önemi var kesinlikle tüketilmesi gereken gıdalardan birisi 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 98% 2 ay sınıftakiler kas yapıcak diye biz de mecbur her gün yiyoruz aw bıktım 0 0 Yorumla
u Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 36 , eig 99% 2 ay Öyleymiş, sporcular çok seviyor bu ikiliyi. Ben de çok seviyorum öyleyse ben de sporcuyum. 0 1 Yorumla Boavistaa 2 ay Öyle ol tamam :D Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 2 ay Kırmızı et daha yararlı, amınoasit ve vitamin mineral içeriği tavuktan daha fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Evet öyle, sporcuların en çok tükettiği besinler arasında. Bende çok severim.😊 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Spor konusunda 4,6b görüş paylaştı. Bence de sağlıklı bir besin 0 0 Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 93% 2 ay Pilav yararlı bir yiyecek değil ki dostum 0 2 Yorumla Boavistaa 2 ay Karbonhidrata ihtiyacımız var Yorumla Serdarizm21 2 ay Evet ama başka besinlerden almayı dene bence. Yorumla
theastro Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 99% 2 ay Canım çekti ya jfkfk 0 2 Yorumla Boavistaa 2 ay Yap da ye lkfg Yorumla theastro 2 ay Üşeniyorum 🥲 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Spor konusunda 738 görüş paylaştı. Çok da severim ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Evet sporcu demek pilav adam demek
♥️♥️♥️♥️
Kesinlikle sağlıklı karbonhidrat ve protein açısından çok önemli kaslarımızın oluşmasında özellikle çok önemli var hacim kazanmak için de bayağı bir önemi var kesinlikle tüketilmesi gereken gıdalardan birisi
sınıftakiler kas yapıcak diye biz de mecbur her gün yiyoruz aw bıktım
Öyleymiş, sporcular çok seviyor bu ikiliyi. Ben de çok seviyorum öyleyse ben de sporcuyum.
Öyle ol tamam :D
Kırmızı et daha yararlı, amınoasit ve vitamin mineral içeriği tavuktan daha fazla
Evet öyle, sporcuların en çok tükettiği besinler arasında. Bende çok severim.😊
Önemli evet sonuçta protein
Yanına da bir turşu öffffff
Bence de sağlıklı bir besin
Pilav yararlı bir yiyecek değil ki dostum
Karbonhidrata ihtiyacımız var
Evet ama başka besinlerden almayı dene bence.
Canım çekti ya jfkfk
Yap da ye lkfg
Üşeniyorum 🥲
Ayneeeen
Severim
Neden olmasın ki?
Çok da severim ben
Aynen