Spor En sevdiğiniz spor dalı hangisi? huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tembel tembel yatmak da dahilse ben seçtim gitti :D Güncellemeler+1 yıl Güncel En sevdiğiniz spor dalı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Basket diyecem ama yakından uzaktan alakam yok ne oynarım ne izlerim ama yine de severim tabiki de 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bazen okculuk yapiyorum hobi olarak. 1 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Spor konusunda 336 cevap paylaştı. Kesinlikle ve kesinlikle 2007’den beri Formula 1 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Çalışkanlık olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl huzurumyokkanks derken :D? 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl M a l eşşek güncel yazarak sorumu güncellenir beyinsiz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Basket diyecem ama yakından uzaktan alakam yok ne oynarım ne izlerim ama yine de severim tabiki de
Atletizm🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️❤
Motor sporları ve fitness
Bazen okculuk yapiyorum hobi olarak.
Koltukta ayakları uzatarak oturmak
Kesinlikle ve kesinlikle 2007’den beri Formula 1
Serengeti otlaklarında avlanmak..
Voleybol
Yok.
Çalışkanlık olsun
Kort Tenisi
huzurumyokkanks derken :D?
M a l eşşek güncel yazarak sorumu güncellenir beyinsiz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣