Ben kesinlikle inanmıyorum ve daha ilk 4 maçtan sonra falan havlu atacağımızı düşünüyorum! Peki sizce stefan kuntz bizi Euro 2024'e götürebilecek mi?

Ben kesinlikle inanmıyorum ve daha ilk 4 maçtan sonra falan havlu atacağımızı düşünüyorum! Peki sizce stefan kuntz bizi Euro 2024'e götürebilecek mi?
Hazırlık maçında adını sanını duymadığımız adamları izletti. Deniz türüç, Enes Ünal, cenk kaçar eren elmalı gibi abidik gubidik oyuncuları ilk 11 yaptı ve eğer taraftar baskı yapmasa Arda Güler e şans bile vermeyecekti. Bir çocuk daha var genç ve onu hiç oynatmadi zaten, madem hazırlık maçında bile denemeyeceksen ne diye çağırdın milli takıma bunları, kısaca fazla konuşmaya gerek yok, bir halt olmaz kuntz dan ama ondan daha önemlisi Hamit Altıntop ve diğer milli takımlarda ki Tolunay Kafkas gibilerinde gitmesi lazım, İsmail yüksek bu takımda direkt 11 oynar, Arda güler öyle kerem aktürkoğlu öyle Trabzon'dan bir tek kaleci oynar. Kimse bana tecrübeli oyuncu falan demesin, tecrübeli oyuncuların senin Faroe Adalar'ına yenildi. Genç oldukları için oynar demiyorum bu oyuncuları, yerli oyuncular içinde bölgelerinin en iyileri olduğu için diyorum. Yoksa yine kanser olmaya devam eder herkes
Cevap
3Cevap
şu ermenistan gibi takımlara yenilmek çok zorumuza gider
yeniliriz kesin
Umarım katılabiliriz
Katılırız büyük ihtimalle.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!