Spor Tenis oynamak için partner bulabilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tenis oynamak için 10 yaşındaki kuzenimle anlaşma yaptım? Tenis oynamak için partner bulabilir misiniz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Erkeklerde Nadal Kadinlarda Serena Williams 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Masa tenisinde sıra beklerdik ünv. Zamanında 😀 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. odun kırıyorum, ormanda yürüyorum, bahçemde uğraşıyorum hepsini kedim zilli ile yapıyoruz tenis oynasa onuda yaparız 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kuzenimin eşiyle güzel oynuyoruz ama masa tenisi bizimki😄 0 0 Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl tenis yorucu spor ve beceremem antrenman lazım 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Evet, bulabilirim.İki arkadaşım fazlasıyla seviyor. 0 0 Yorumla
Helsing_Elite Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Masa tenisi oynuyorum partner buluyorum genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeklerde Nadal Kadinlarda Serena Williams
Masa tenisinde sıra beklerdik ünv. Zamanında 😀
odun kırıyorum, ormanda yürüyorum, bahçemde uğraşıyorum hepsini kedim zilli ile yapıyoruz tenis oynasa onuda yaparız
Kuzenimin eşiyle güzel oynuyoruz ama masa tenisi bizimki😄
tenis yorucu spor ve beceremem antrenman lazım
Evet, bulabilirim.
İki arkadaşım fazlasıyla seviyor.
Partnerin olurum istersen
Masa tenisi oynuyorum partner buluyorum genelde