Bahsettiğin konu, çok fazla değişkeni olan bir konu. Duruma göre etkisi olabileceği gibi, hiç bir etkisi olmayacak durumlar da olabilir. Ama ilk yazdığım, her durumda geçerlidir.
bak bir minik hikaye, bir süre tekel bayii ve bar işlettim, bir gece birisi geldi snein bahsettiğin traştan, bana dedi ki senin korunmaya ihtiyacın var, hmmm dedim eee:akşamları bana 500tl tokatla gerisi bende , benimi koryacaksın dedim evet dedi, seni kim koruyacak dedim durdu kimden dedi? benden dedim bir daha görünmedi... kof beleş parazitler
emin ol asarım keserim diyen senin tabirinle zarganalar da ikinci posta da hararret yapar fkffk ama bence kesinlikle seks tecrübe yoğunluğu ile alakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Önemlidir biraz
Kavgadaki köpeğin büyüklüğü önemli değildir. Önemli olan köpeğin içindeki kavganın büyüklüğüdür.
ama cüsse nede olsa karşı tarafı biraz çekindirir demi?
Bahsettiğin konu, çok fazla değişkeni olan bir konu. Duruma göre etkisi olabileceği gibi, hiç bir etkisi olmayacak durumlar da olabilir.
Ama ilk yazdığım, her durumda geçerlidir.
Sokaklarda hiçbirşeyin önemi yoktur kimin ne olduğunu bilemezsin
şu saçlarının yanlarını sıfıra vurduran üsttek saç bırakan şahışlar hakkında ne düşünüyorsun?
Benden bahsetmiyorsun dimi jgjbjgh
yok daha şimdi baktım fotona ben keko şeylerden bahsediyom yanlar sıfır numara üstler 5 numara tarzı yani :)
Hee onlar farklı dünyadalar ya bi grup yapıyorlar kendilerince bi sokak sahipleniyorlar birazda yüz verince dünyayı fethedeceklerini sanıyorlar
Sorsan belanın içinden gelme ama tek yaptığı şey biş boş gezmek
bide bunların 1 kişiye 10 kişi dalma olayları var sonra delikanlıyım havalarına giriyorlar bide
Tabi eski savaşlar gibi güç gösterisi yapıyorlar kim daha fazlaysa daha güçlüdür mantığı
Çok uğraştım bu tür insanlarla
bu türler genelde fakir mahallelerde oluyorlar zengin mahallelere gittikleri zaman polis direk kimlik soruyo bu tiplerden
Sorması çok doğal
paranın gözü kör olsun desene
bak bir minik hikaye, bir süre tekel bayii ve bar işlettim, bir gece birisi geldi snein bahsettiğin traştan, bana dedi ki senin korunmaya ihtiyacın var, hmmm dedim eee:akşamları bana 500tl tokatla gerisi bende , benimi koryacaksın dedim evet dedi, seni kim koruyacak dedim durdu kimden dedi? benden dedim bir daha görünmedi... kof beleş parazitler
Hahaha kuru sıkılar ya yersen işte
banamı söyledin bu cümleyi? ne lafın ne insanın nede başka şeylerin kuru sıkısını sevmem de
Adam boş yapmış ya sen yükselince korkup kaçmış ona diyorum kuru sıkı
boş ver kalıbı cüsseyi vur kaç ilk vuran kazanır
artık direk bıçağı takıyorlar veya silah çekiyorlar pek önemi kalmadı
tabiki farkedee
bu önemli değil yürek önemlidir diyenler hep 60 kilo zarganalar onu fark ettim :D
bende çok kilolu değilim ama profesyonel dövüşler de kategoriler yüreğe göre değil kiloya göre ayrılır
sekste siklet varmıdır ;)
emin ol asarım keserim diyen senin tabirinle zarganalar da ikinci posta da hararret yapar fkffk ama bence kesinlikle seks tecrübe yoğunluğu ile alakalı
https://m.youtube.com/watch?v=WgvXD5nGSD4 :D
çok uzun ya fjfjfj ama seks badiciyle şeyapmak isyiuosun belli gkfkc
avsgshs :D
Kavga etmeyin arkadaşlar 👯♀️ sakin
Avantajdır
bu önemli değil yürek önemlidir diyenler hep 60 kilo zarganalar onu fark ettim :D
Evet önemli
Kusura bakma moralim bozuk da öyle yazdım geçtim
yok ya öneml saolasın 👍
önemli değil saolasın 👍
Sende takip ettim
Duruma göre değişir...
Hayır abısi
ama karşı tarafı biraz düşündürür demi?
Hayır abısi