Spor Takım tutuyor musunuz? Darmaduman11 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tutuyorsanız hangi takım Güncellemeler+1 yıl Ben fenerbahçe takımını tutuyorum merak eden varsa. Takım tutuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Takım tutmuyorum 1 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sorana fenerbahçe diyorum ama futbolu da takip etmiyorum :D 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl fenerbahçe ama fanatik değilimyani ilk 11 i bile sayamam :D 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. FENERBAHÇE ile hayata tutunuyoruz sadece takım tutmuyoruz 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet dedemin damatlık takımını tutuyorum rahmetlinin diş takımınıda tutmuşluğum var 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Cimbom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet tutuyorum canim ya sen 0 6 Yorumla Darmaduman11 +1 yıl Açıklamada yazıyor ayrıca senin canın değilim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyim olmak istersin peki😀😀 Yorumla Darmaduman11 +1 yıl Hiç birşeyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ama bi sebep soyle? Yorumla Darmaduman11 +1 yıl Nedeni yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman kabul etmem nedensiz bi seyi canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Takım tutmuyorum
sorana fenerbahçe diyorum ama futbolu da takip etmiyorum :D
fenerbahçe ama fanatik değilim
yani ilk 11 i bile sayamam :D
FENERBAHÇE ile hayata tutunuyoruz sadece takım tutmuyoruz
Evet dedemin damatlık takımını tutuyorum rahmetlinin diş takımınıda tutmuşluğum var
Cimbom
pek ilgilenmiyorum ama Galatasaray
Evet tutuyorum canim ya sen
Açıklamada yazıyor ayrıca senin canın değilim.
Neyim olmak istersin peki😀😀
Hiç birşeyin
Neden ama bi sebep soyle?
Nedeni yok.
Ozaman kabul etmem nedensiz bi seyi canim
GSS.
Beşiktaş
Tutmuyorum
Fenerbahçe 💛💙
Kendi takımlarımı tutuyorum
Kendi takımımı tutuyorum 🍕
Yok tutmuyorum takım