Şike değil mi ?

kimse gelipte galatasarayın kazandığı maçta şike olmadığını söylemesin fenerbahçe son 2 hafta aynı şekil de haksız kartlardan 10 kişi kalıyor bugün puan kaybediyor başakşehir takımı da bilerek oynamayıp maçı yatırıyor bu skor normal mi lige kötü başlayan gs lige iyi başlangıç yapmış takımlardan biri olan başakşehire 7 atıyor o takım öyle bir takımdan 7 yiyecek takım mı şimdi galatasaray taraftarı seviniyor bu galibiyete gelip buraya da saçma saçma yorum yapacaklar ama bu benim düşüncem ben bu durumu normal bulmuyorum başakşehir takımı bu maçta fenerbahçeye karşı oynadığı futbolun f sini bile oynamadı takım daha maçın başında gol yiyor penaltı yaptırıyor bana göre penaltı da beleş tüm bunlar yetmiyor bide kendi kalesine gol atıyor lig de yine bir dolaplar dönüyor fenerbahçe puan kaybediyor başakşehir maçı satıyor emre belezoğlu kovulmalı emre belezoğlu istifa bide eski fenerbahçeli olacak şu yaptığına bak haftalardır izlediğimiz başakşehir bumu ya öyle iyi oynayan takım ne oluyor da bugün 7 yiyor kim ne derse desin ben bu galibiyeti normal bulmuyorum lig de bir dolaplar çevriliyor benim görüşüm bu kimine göre öyledir veya değildir bana katılanlar da olur katılmayanlar da olur benim son sözüm budur

Şike değil mi ?