Badiciler buraya toplanabilir mi🏋🏽?

Hemen konuya geçiyorum 18 yaşında ailesi muhafazakar kapalı bir genç olarak ailem beni salona göndermiyor mesleğimi elime alıp evden çıkınca hepsini yapacağım lakin şu an kendi çapımda 2 yıldır evde spor yapıyorum sopaya 5 kilo su bağlayarak halter ile başladım sonrasında damacanaya döndüm eve barfiks aldım çekemiyordum artık çekiyorum küçümsemenizi istemem aileniz size fırsat sunmadığında gelişmek için bu yöntemlere giriyorusunuz dalga geçiyorlar fakat bir abiye giyip bir yere gittiğinizde manken misin yüzüm fiziğin ne güzel iltifatlarını duymak bambaşka ben 165 boyunda 67 kiloyum orada belirttiğim resimde 49 kilodan bahs ediyor ben o kiloya da düştüm lakin berbattı görüntüm ve orada bir badici ablamız var fotosunu koydum kapalı olduğum için atamadım kendimi fakat vücudum anatomim şu an böyle gözüküyor alt büyük üst ufak omuz çalışmaya başladığımdan beri omuzda büyüdü günlük almam gereken kalori belli benim derdim rakamlar ile değil pek biraz yer kaplamak estetik bir görüntü oluşturuyor kadında soracağım şu evde bu kadar sporla slaonda ki gibi verim alamayacağım sizce evde napabilirim bunun dışında umarım elinin altında her imkan olup gitmeyen kişilere ibret olur bu arada badiciler size saygım sonsuz motivasyonunuzu bir yere bırakıp disiplininizle devam ettiğiniz için herkesin harcı değil spor ❤️