Spor Ankara'da kadınlara özel fitness salonu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ankara 'ya okumaya gideceğim fitness hayatımın önemli bi parçası ama ucuz bi salon olsada bana yeter ve sadece kadınlara özel olması önemli çünkü normalde kapalıyım Güncellemeler+1 yıl Hacı bayram veli kampüsüne yakın olursa çok iyi olur benim için Ankara'da kadınlara özel fitness salonu var mı? Cevapla Kadın Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Xfitlerde kadınlara özel bölüm var diye biliyorum. Benim gittiklerimde vardı. İşine ya da evine yakın bir salon da illaki vardır. 1 0 Yorumla
ramcoli Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani gittiğim salona kapalı kadınlar geliyor yargılamiyorum hiç 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Vardır mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Xfitlerde kadınlara özel bölüm var diye biliyorum. Benim gittiklerimde vardı. İşine ya da evine yakın bir salon da illaki vardır.
Yani gittiğim salona kapalı kadınlar geliyor yargılamiyorum hiç
Vardır mutlaka
Benim pilatesim var ist gel