Spor Maçı nasıl buldunuz? Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Galatasaray güzel futbolla beşiktaşı 2-1 yendi. Direklerden dönen toplar sezon başından beri bizi bitirdi😂 Maçı nasıl buldunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Güzel maçtı beğendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mauro İcardi; 50 bin kişiyle beşiktaşın cenaze namazını kıldıran Arjantin imamı 😂 1 1 Yorumla Stewie20 +1 yıl instada gördüm bu yazıyı :D Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İlk yarı güzel gidiyordu ama ikinci yarı baya heyecanlı derbi olduğunu hatırlattı güzeldi kısaca 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tebrikler gs harikasn 1 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk adamı icardi şovunu yaptı yine sjdj 1 3 Yorumla Stewie20 +1 yıl Irz düşmanı Icardi🤣 Yorumla Alpi23 +1 yıl Wanda gittikten sonra aşk adamı oldu 😂 Yorumla Stewie20 +1 yıl Kasımda beşiktaşla aşk yaşadı 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Son dakikada korkudan yere biraktilar kendilerini 🤣🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Stewie20 +1 yıl Korkudann? Direk sesleri de beşiktaşlıları korkutmuş sanırım Yorumla
Nillperii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aslanlar kazanır bebeğim🤗 1 1 Yorumla Stewie20 +1 yıl kanazırız tabi dişi aslanım🦁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel maçtı beğendim
Mauro İcardi; 50 bin kişiyle beşiktaşın cenaze namazını kıldıran Arjantin imamı 😂
instada gördüm bu yazıyı :D
İlk yarı güzel gidiyordu ama ikinci yarı baya heyecanlı derbi olduğunu hatırlattı güzeldi kısaca
Tebrikler gs harikasn
Aşk adamı icardi şovunu yaptı yine sjdj
Irz düşmanı Icardi🤣
Wanda gittikten sonra aşk adamı oldu 😂
Kasımda beşiktaşla aşk yaşadı 😂
Son dakikada korkudan yere biraktilar kendilerini 🤣🤣🤣🤣
Korkudann? Direk sesleri de beşiktaşlıları korkutmuş sanırım
Aslanlar kazanır bebeğim🤗
kanazırız tabi dişi aslanım🦁
İyi ya nolsun hjhj