Spor Vaktiniz veya imkanınız olsaydı hangi sporla ilgilenirdiniz? Choon_He Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen boks ile uğraşmak ve öğrenmek isterdim ama bileğimdeki yumuşak dokuya zarar verdiğim için gidemedim birde şansıma kayıtlardan bir hafta önce oldu. Vaktiniz veya imkanınız olsaydı hangi sporla ilgilenirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Futbol olurdu sanırım 1 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Vaktim pek olmasa da fitnessa vakit yaratıyorum. Haftada 1 yüzme ve ya futbol ile tatlandırıyorum. 1 0 Yorumla
TRCouGaR4296 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben body building ile ilgileniyorum, düzenli olarakda yapmaya çalışıyorum. 1 3 Yorumla Choon_He +1 yıl İyiymiş benim ben ancak iyileştikten sonra başlarım artık. Yorumla TRCouGaR4296 +1 yıl Geçmiş olsun bir an önce umarım iyileşirsin. Yorumla Choon_He +1 yıl Teşekkür ederim ^_^ Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Jimnastik ve boks 1 8 Yorumla Choon_He +1 yıl Bende boksa gitmek istiyordum tüm belgelerini hazırlamıştım ama olmadı Yorumla Hamraaa +1 yıl Ben sadece istemekle kaldım 😂 Yorumla Choon_He +1 yıl Bense bilek sakatlamakla meşkuldüm🤣 Yorumla Hamraaa +1 yıl Geçmiş olsun 😂 Yorumla Choon_He +1 yıl Umarım geçmişte kalır ve seneye kazasız belasız başvurabilirim Yorumla Choon_He +1 yıl Ve teşekkür ederim Yorumla Hamraaa +1 yıl Umarım istediğin her şeyi yaparsın🌼 Yorumla Choon_He +1 yıl Sizde (✿^‿^) Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Tenis, yüzme, parkur, futbol, yürüyüş, masa tenisi 2 1 Yorumla Choon_He +1 yıl Liste baya uzunmuş. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Futbol olurdu sanırım
Vaktim pek olmasa da fitnessa vakit yaratıyorum. Haftada 1 yüzme ve ya futbol ile tatlandırıyorum.
Ben body building ile ilgileniyorum, düzenli olarakda yapmaya çalışıyorum.
İyiymiş benim ben ancak iyileştikten sonra başlarım artık.
Geçmiş olsun bir an önce umarım iyileşirsin.
Teşekkür ederim ^_^
Jimnastik ve boks
Bende boksa gitmek istiyordum tüm belgelerini hazırlamıştım ama olmadı
Ben sadece istemekle kaldım 😂
Bense bilek sakatlamakla meşkuldüm🤣
Geçmiş olsun 😂
Umarım geçmişte kalır ve seneye kazasız belasız başvurabilirim
Ve teşekkür ederim
Umarım istediğin her şeyi yaparsın🌼
Sizde (✿^‿^)
Tenis, yüzme, parkur, futbol, yürüyüş, masa tenisi
Liste baya uzunmuş.