Sinan Şamil Sam Boğazın Boğası mekanin cennet olsun senin gibi boksör zor yetişir

Ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..
Sinan Şamil Sam Boğazın Boğası mekanin cennet olsun senin gibi boksör zor yetişir

Ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sinandan sonra doğru dürüst bir boksör yetişmedi bence
Aynenn
Benim çocukluğumda bir tek Sinan Şamil Sam vardı. Ona ozenirdim.
Eskiden Gürkan Özkan vardı. Ne yumruk atardı be heyecanla izlerdik maçlarını ahh mazi ahhh duygulandım bak şimdi.
Boğazın boğası lakablı kişi sırf boks denen saçmalık yüzünden 41 yaşında öldü...
Zaten karaciğer yetmezliği vardı cok yorulmaması gerekiyordu. Boksa cok emek verdi Türkiye’ye madalyalar getirdi. Simdi sacmalik mi oluyor. Her babayigitin harcı değildir boks.
Bence aptallık, madalya getirdi de ne oldu karaciğer yetmezliğinin sebebi boks bunu biliyormusun.
Ya boş ver yaa
Ben senin seviyene inip terbiyesizleşmeyeceğim, işine gelmeyince hakaret, söyleyecek doğru bir şey bulamayınca hakaret, adam ölmüş gitmiş madalyanın bir faydası var mı.
Mma var olur mu gökhan saki müslüman olan khabib bu adamlar çok iyi
Ben boks diyorum yaaa. Muay thai ve kick boks ne alaka. Biliyorum gokhan sakiyi. O kick bokscu
Zaten mma var olur mu dedim. d
cemal kamaci herkes bilmez selcuk aydini ayni sekilde herkes bilmez ve bir numara tabiki bogazin bogasi belgeselide harikadir izlemenizi tavsiye ederim
Adem bozkurt nasıl sence?
Sinan Şamil iyiydi gerçekten
Bir zamanlar Sinan Şamil Sam vardı.
Eyüp Can, Cemal Kamacı
Muhammet Ali
Türk*
Aferin tuzağa düşmedin
gökhan sakı
Boks diyorum, Gökhan Saki kick boks ve muay thai dövüşçüsü
ha pardon xd sinan samılsam xd