23 Yaşında dövüş sporunu tekrar başlayıp kariyer yapmak için çok mu geç, yoksa insan isterse yapamayacağı bir şey yok mudur?

Dostlar selam. 1 Yıl Kick boks geçmişim var, hala evde kendim antrenman yapıyorum lisansım da var. Ben askerden sonra MMA'e başlamayı düşünüyorum ama bir kaç kişi bu yaştan sonra olmaz dedi. Diyen kişiler de vasıfsız, sporla çok az veya hiç alakası olmayan tipler. Ne düşünüyorsunuz? Aranızda bunu deneyimleyen var mı? Mesela futbola çok geç yaşta başlayıp dünya oyuncusu olan insanlar, mma ve boksa geç başlayıp profesyonel olan ve dünya şampiyonu olan insanlar var. Tabii bu biraz da kişinin bir şeyi kapıp kapmayacağı ile alakalı. Ne kadar sıkı çalışma, disiplin o kadar hızlı büyüme. Ne düşünüyorsunuz? Ben kendime güveniyorum, parçalayamayacağım dağ, kaldıramayacağım taş yok. Sizce bu yaştan sonra olur mu demek bayat vasıfsız bir düşünce değil mi? İNSAN ÇILGIN VE YIRTICI OLMALI BENCE. Ne düşünüyorsunuz?

23 Yaşında dövüş sporunu tekrar başlayıp kariyer yapmak için çok mu geç, yoksa insan isterse yapamayacağı bir şey yok mudur?