Spor Hangi futbol takımını destekliyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben hiçbir takım sporunda hiçbir takımı tutmuyorum ortaokuldan beri :) Güncellemeler+1 yıl Super soru 🥳, teşekkürler Hangi futbol takımını destekliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Takım tutmuyorum. 0 0 Yorumla
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgilim hangisini tutuyorsa o yani trabzon 💙❤ 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir şereftir seni sevmeeekkSenle ağlayıp gülmeekkGalatasaray sevgisiii sürecek sonsuzaaa dekkk 1 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben Real Madrid’i destekliyorum. Çocukluğumdan beri bu takımı tutuyorum. Kaybetsede kazansada benim için her zaman değerli 🤍 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Sarıyla laciverti yan yana koy bakım aşık olmayan var mı F E N E R B A H Ç E 💛💙 1 0 Yorumla
reconsideration Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl futbolla ilgim yok ama fenerbahceyi tutuyorum 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın, tabiisi Galatasaraylıyım. 0 0 Yorumla
Omer_Ezel16 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bizim tuttuğumuz takım kimliğimiz de yazılı BURSASPOR 🐊 0 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kocamspor ahahahha 1 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl Kocamspor mu :)) hangi ligde oynuyor o bakimm? Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Galataraylıydım birileri fenerli yaptı beni 😏 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Pek anlamasamda babadan Beşiktaşlıyım 😀 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçe ama sadece tutmak için tutuyorum. 😃 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 344 cevap paylaştı. BJK Beşiktaş 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 827 cevap paylaştı. Trabzonspor ❤️💙 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Takım tutmuyorum.
Sevgilim hangisini tutuyorsa o yani trabzon 💙❤
Bir şereftir seni sevmeeekk
Senle ağlayıp gülmeekk
Galatasaray sevgisiii sürecek sonsuzaaa dekkk
Ben Real Madrid’i destekliyorum. Çocukluğumdan beri bu takımı tutuyorum. Kaybetsede kazansada benim için her zaman değerli 🤍
Sarıyla laciverti yan yana koy bakım aşık olmayan var mı F E N E R B A H Ç E 💛💙
Türkiye'nin en büyük spor kulübünü
futbolla ilgim yok ama fenerbahceyi tutuyorum
Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın, tabiisi Galatasaraylıyım.
Bizim tuttuğumuz takım kimliğimiz de yazılı BURSASPOR 🐊
Kocamspor ahahahha
Kocamspor mu :)) hangi ligde oynuyor o bakimm?
Cevabı kapak fotoğrafımda.
Galataraylıydım birileri fenerli yaptı beni 😏
Pek anlamasamda babadan Beşiktaşlıyım 😀
Türkiye takımlarını takip etmiyorum.
Pek ilgilenmem ama Fenerbahçe
Fenerbahçe ama sadece tutmak için tutuyorum. 😃
Ben 1 tane takım görüyorum
Beşiktaş taraftarı hatta holiganıyım.
Galatasaray
Trabzonspor.
*Fenerbahçe*
Fenerbahçe