Şenol Güneş, 1987 senesinde jübile maçı yapmak istiyor ve Fenerbahçe ile anlaşıyorlar. Ancak Fenerbahçe maçtan vazgeçiyor. Şenol Güneş jübile yapmadan futbolu bırakmak istemiyor ve ne yazık ki son isteği jübile yapmak isteyen milli kalecinin bu hayali suya düşüyor.
Olayı duyan Beşiktaş’ın başkanı Süleyman Seba hemen Mehmet Ali Yılmaz’ı arıyor.
" Şenol’a yakışır bir jübile maçı yapalım, bizimle oynayın " diyor ve anlaşıyorlar ve Şenol Güneş 1987 senesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe stadında yapılan dostluk maçı ile arzu ettiği jübile gerçek oluyor.
Aradan geçen 29 sene sonra Şenol Güneş, 15 Mayıs 2016'da, Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak, Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'nin önünde şampiyon yapıyor ve o efsane olacak sözü söylüyor: "KİMİN NE ZAMAN HAKKININ ÖDENECEĞİ BELLİ OLMAZ."
Yıllar önce BEŞİKTAŞLI meslektaşlarının ellerinde jübile yaparken, Yıllar sonra BEŞİKTAŞLI öğrencilerinin ellerinde SAMPİYONLUKLAR kutladı ve daha da kutlayacağız🏆😍🦅
2021 de şov yapan Sergen hoca 2022 yılının başında çöküşe geçip yollar ayrıldı. Bu yüzden uzun vadeli hocalar düşünmeli. Bu sezonu gözden çıkararak bir hoca getirmeli beşiktaş. Şenol hoca gelirse Max 1.5 sezon kalır
Sürekliliği sağlayamadığı için mi dostum sen futbol izleme ya adam 3 yıl kaldı 2 yıl şampiyon yaptilar ertesi yilda o kadar başarılı görüldü ki rte nin zorlamasiyla mill takimin başına getirdiler saçma konuşuyorsun
Kadroyu hatirliyorum çok iyi bir kadrosu vardi ama ilk geldiği yıl şu an kindan daha kötü kadro vardi ve şampiyon olduk uefa liginde tolganin yuzunden gidemedik milli takimdada iyiydi bana göre fransayi yendik daha napalım bizimkilere canım adamın suçu ne
Yillardir bu ülkenin takimina iyi derece başka kim var gözünü seveyim gesenin bana dediği adam fatih terim ne başarı sağladı Şenol güneşin yanında misal adamin hakkini yemeyin yemeyin gerçi sen yesen ne yemesen ne 😁