Şu tablo çok güzel değil mi?

lidere selam durun daha önce de lider olmuştuk yaşadığımız puan kayıpları sebebiyle geriye düşmüştük ama şimdi hak ettiğimiz yere geri döndük avrupa grubun da lideriz burada lideriz jorge jesus farkı dedem sen bu zamana kadar nerelerdeydin geçenlerde bazı yorumlar geldi birisi diyor ki ankaragücü maçında fenerbahçe haksız galibiyet almış adam ankaragücü taraftarı olduğu için fenerbahçenin hakem hatası değil kendi iyi oyunuyla kazandığını kabul etmiyor biri de fenerbahçe şikeci yorumu yapmış fenerbahçe hakemler yüzünden en çok hakkı yenen takımdır şike yapsa şampiyon olurdu kaç senedir neden şampiyon olamıyor bide son 2 maçta penaltımız verilmedi ankaragücü maçı ferdinin pozisyonu başakşehir maçının pozisyonun da verilmeyen penaltımız var galatasaray da puan kaybetmiş hakem hataları konuşulmuş ama tek sebep o değil galatasaray kırmızı kart görmüş olabilir ama 2-0 önde skoru koruması gerekiyor anadolu takımı gibi kendi kalesine yatıyor ben ikinci yarı sanki alanya galatasaray olmuş galatasaray alanya olmuş gibi gördüm bide bir yerde yorum gördüm galatasarayın ilk golü ofsayt alanyanın da penaltısı verilmedi demiş ben o pozisyonları görmedim ama eğer öyleyse hakem sadece galatasaraya değil alanya takımına da hata yapmış o zaman durumlar eşitlenmiş inşallah bugün de beşiktaş puan kaybeder

Güncellemeler
+1 yıl
çok mutluyum çünkü 💙💛