Müsabaka denince neden akla ilk olarak dövüş sporları geliyor bilmiyorum ama benimde böyle bir geçmişim var. :)
Üzerine başka dallar da eklemeye başladım. Seviyorum deneyim kazanmayı. 😌

Müsabaka denince neden akla ilk olarak dövüş sporları geliyor bilmiyorum ama benimde böyle bir geçmişim var. :)
Üzerine başka dallar da eklemeye başladım. Seviyorum deneyim kazanmayı. 😌
genelde sokakta spor yaptık be hocam.. 4-5-6-7 hatta 14 kişinin bana saldırdıgını bilirim. dayak yerim ama biri ikisini ayıklamadan bırakmam :) tecrübe
Biz de az dayak yemedik :) 4-5 kişiler diye saldırdığım gençler 50 kişi olup bi kamyon dayak attılar ama bi 10 kişiyi sakatlamışım. 😂
geçen ay kız mevzusuna çocuk cagırdı cocuk diyorsam benden 8 yaş büyük. konyanın serserisi. cagırdıgı yere gittim. önden 5 kişi göndermiş kafalar gidik. meth içmiş serseriler. arkadan da pompalı ile kendi geldi. erkeğe bak : D yemin ediyorum görünce kahkaha attım. sonrasını hatırlamıyorum. D :D
Gerek yok böyle şeylere sjsnsls benim anlattığım olay 12 yıl önce oldu 😂
Cevap
2Cevap
Üniversite bi ara voleybol oynamıştım ama ayak kemiğimi çatlatınca bıraktım. Komple bıraktım.
Kıyamam 😕
😕😕
Spor ve başka dallarda varda sadece spordan bahs edeyim: Güreş ve karate. Güreşte il üzere birinci oldum. Karatede mavi kemer aldım:)
Sanırım resmi 16 maçım var
Başarı kazanmasan bile bu deneyim çok değerli. Tebrik ederim. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?