Siz de benim gibi mutlu bir güne uyandınız mı?

güne mutlu uyandım çünkü ne zaman fenerbahçe maç kazansa ertesi sabah mutlu bir güne uyanıyorum bathsuayı atmaya devam ediyor maçın başında attığı gol neydi öyle son anda dokundu topa gol oldu yanlız Ahmet Çakar ne saçmalıyor anlamadım neymiş batshuayı nin attığı gol tehlikeli hareket gerekçesiyle geçersiz olmalıydı diyor iyi de kaleci topa çıkmıyor ki olduğu yerde bekliyor top oyuncuya yakın yere geldi oda vurdu gol oldu ne tehlikeli hareketi bide eski hakem olacak futboldan anlamıyor neymiş irfanın topa yükselirken attığı dirsek kırmızı kart ya da faul ve sarı kart olmalıydı diyor saçmalığa bak adam topa çıkıyor kolu hafifçe çarpmış sert bir müdale yok ki öyle her müdaleye faul veriliyorsa oho Rasim de hakem fenerbahçeyi kazandırmaya çalıştı diyor hakem fenerbahçeyi kazandırmaya çalışıyor olsa ferdinin ceza sahasın da yerde kaldığı pozisyona penaltı verirdi penaltımızı vermedi gerçi Ahmet Çakar ona da penaltı değildi zaten diyor penaltı olması için müdalenin illa ayağa yapılması gerekmiyor temas vucüdun neresine olursa olsun fark etmez orada vücudu ile oyuncuyu gol atmak üzereyken ceza sahasın da düşürüyorsa o penaltı olur neyse bide gelecek maç tahminin de Ahmet Çakar başakşehir kazanır dedi görecez kim kazanıyor başakşehir kötü giden sivas spora 2-0 yenildi fenerbahçeyi mi yenecek bide kadıköy de yenecek öyle mi ben buna sadece gülerim neyse sonuç olarak kazandık ve haftayı 2. sırada kapattık beşiktaşın trabzon sporun ve galatasarayın puan kaybettiği hafta da fenerbahçe kazanıp haftanın en kârlı takımı oldu mutluyum 3-0 gibi net bir skorla fenerbahçe kazandı

Siz de benim gibi mutlu bir güne uyandınız mı?