Günümüzde favorim Neymar Jr. Ramos ve Benzema benim ama puyol öyle biri değil emin olabilirsin çok karakterli biri birazcık tanısan bunu gündem olmak için yapmadığını bilirsin başka futbolcu için desen anlardım ama puyol için asla katılmam çok büyük karakterli biri 2 tane özet maçını izlesen görürsün emin ol rakibi kırmızı yemesin diye hakeme rica eden bir adam el Classico da Hemd e
Türk olarak söyleyecek olursam benimm için Sergen Yalçındir Alman basınında bile Turkish Maradona diye hitap edilen bir isim türk olarak Sergen Yalçın ve Şifo Mehmet 💫
Öyle fakat futbol zekası tartışmaya kapalı arda turan için neleri gördük ona bakarsan :d silahla mekan basmalar adam dövmeler Sergen en azından saha içinde öyle sadece :')
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendi kararları
Keşke olmasaydı tabi...
Senin düşüncen onlar mutluysa yanlış bir şey yok
Basit değil ama sana da saygı duyarım knka
Yanlış anlama kanka ben sadece kadınlardan hoşlanırım. ama başkası kimden hoşlanıyorsa hoşlansın beni ilgilendirmez yani
Elbette öyle knka ama işte insan bı üzülüyor neyse boş ver karşı çıkan çok uğraşmak istemiyorum :d
Aynen knk futbol izlemek lazım sadece :d
Ergen ergen konusmuslar
Yalnız ciddiler 🥲
Ikisi de yabancıyms zaten türk olsa sorun ederdm ama bunlarn yaşam tarzlari zaten abuk sabuk
Öyle deme bee çocukluğumun kahramanları 🥲
Baska kahraman bul futbolcu mu kalmadı
Puyol az önce şaka yaptığını açıkladı neyse ki 😂😂😂 neyse ki rahatladım çocukluk diyorum* çocuklukta onlar vardı ne yapalım
Günümüz de kimi tutuyorsn
Ayrıca bu nasl bir saka bunu sakası mı olur gündem olmak icin yapmadıkları şaklabanlk yok
Günümüzde favorim Neymar Jr. Ramos ve Benzema benim ama puyol öyle biri değil emin olabilirsin çok karakterli biri birazcık tanısan bunu gündem olmak için yapmadığını bilirsin başka futbolcu için desen anlardım ama puyol için asla katılmam çok büyük karakterli biri 2 tane özet maçını izlesen görürsün emin ol rakibi kırmızı yemesin diye hakeme rica eden bir adam el Classico da Hemd e
Ben arda turani seviyorm
Türk futbolu için büyük karakter 💫
Hep yabancı seviyorsn galiba
Türk olarak söyleyecek olursam benimm için Sergen Yalçındir Alman basınında bile Turkish Maradona diye hitap edilen bir isim türk olarak Sergen Yalçın ve Şifo Mehmet 💫
Sergen yalcn cok agresif biri ya
Öyle fakat futbol zekası tartışmaya kapalı arda turan için neleri gördük ona bakarsan :d silahla mekan basmalar adam dövmeler Sergen en azından saha içinde öyle sadece :')
yuh artık rezillik diyorum
Gerçekmiş vay be
Maalesef:'/
Yönelimlerini açıklamamışlar sadece ilişkilerini de açıklamışlar. Doğru mu anladım? Bgfg
Yönelimlerini söylememisler ama zaten onları da belki etmişler knka doğru anladın ama
Töbee
Maalesef :'(
Gerçek mi la bu
Üzülerek evet :'(