- Fatih Terim, jübilesinde giydiği formayı SMA hastası Duru bebeğin ailesine bağışladı.
- Forma, başlangıç fiyatı 100.000 TL'den açık artırmada satılacak.

Evet. İyiliğin gizlisi makbuldür ama her şeyin gösterildiği şu dönemde kötülüğün bangır bangır tt’leri meşgul edip iyiliğin sessiz kalışı bence çok tehlikeli bir hale götürdü ülkeyi. İyilik de bilinsin ki insanlar buna da özensin. Bundan 2 yıl önceydi sanırım. Ben de ada bebek için kendi çapımda büyük bi miktar bağışta bulunmuştum. Sonra onun bağışı tamamlandı, amerikaya gitti tedavisini aldı fizik tedaviye de başladı yavaş yavaş yürümeye falan çalıştırıyolardı. Hesbaı gizli olduğu için son durum ne bilmiyorum ama iyiye gittiğini biliyorum ve bu çok büyük bi mutluluk. Bi çocuğun hayatının güzelleşmesinde küçük bi katkımın oluşu beni mutlu ediyor. İnanın herkes 5 lira bile gönderse azlar çok olur birikip milyonlar olur. O yüzden bence herkes birilerine imkanı nispetince destek olmalı.
Çok önemli bir hareket kesinlikle. Ki o formanın değeri de ayrıdır.
Yalnız herkesin yapması durumu aslında mantıklı gibi görünse de bu konunun devlet sorumluluğundan çıkıp, halkın veya ünlülerin sorumluluğuna geçmesine sebep olabilir.
80 milyon (belki daha fazla olduk) vergi veriyoruz ve ortada doğru düzgün yapılan bir şey yok.
Ben beton yerine bu tarz şeylere harcanmasını isterim mesela, olması gereken bu.
Hatta bu iş tedavi ederek de çözülmeyecek, oluşmasına engel olunacak yöntem bulunmalı ki bilinen bir yolu da var galiba.
O yüzden yapılan kesinlikle doğru Sayın Terim'i alkışlamak gerek 👏 fakat farklı yerden bakmalıyız.
Taşıma suyla dönmez bu iş.
Cevap
4Cevap
Geçen kotu konuşmustum bak üzüldüm simdi
Çok güzel yapmış
Allahına kurban İmparator... 💛❤
Iyilik elcisi
Çünkü o İmportante 🥲
Yapmalı bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?