Spor Sizce bu fitness planı mantıklı mı? antinötrino Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1. gün: göğüs ön-arkakol 2. gün: omuz-bacak3. gün: sırt ön-arkakol Sizce bu fitness planı mantıklı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Spor gecmisini bilmeden bunu yorumlamak çok doğru olmaz.Kolunu iki kere çalışmışsın, bunun yerine, göğüs sirt, omuz kol, ve bacak karın çalışmani tavsiye ederim. ya da bir gün itis bir gün çekiş bir gün bacak çalışmani... 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bence 1. Gün göğüs omuz 2. gün tam kol3. gün sırt ve karın bölgesi4. Gün tam bacak daha çok verim alırsın 0 3 Yorumla antinötrino +1 yıl Hocam bacağı önemsiyorum ama yine de tam bir gün vermek istemiyorum Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Ozaman bacağı 3 günde bir aralara sıkıştır 3 on bir of şeklinde çalış bence Yorumla antinötrino +1 yıl Oyle yaparim tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spor gecmisini bilmeden bunu yorumlamak çok doğru olmaz.
Kolunu iki kere çalışmışsın, bunun yerine, göğüs sirt, omuz kol, ve bacak karın çalışmani tavsiye ederim. ya da bir gün itis bir gün çekiş bir gün bacak çalışmani...
bence 1. Gün göğüs omuz 2. gün tam kol
3. gün sırt ve karın bölgesi
4. Gün tam bacak daha çok verim alırsın
Hocam bacağı önemsiyorum ama yine de tam bir gün vermek istemiyorum
Ozaman bacağı 3 günde bir aralara sıkıştır 3 on bir of şeklinde çalış bence
Oyle yaparim tesekkurler
Karın nerede 😂
Boşadı beni