Protein tozu kullanıyorum normalde bu içeceği de yanında yollamışlar. Ama kullanılması gereken miktarı bilmiyorum. Bir hafta içerisinde tüketilmesi gerektiği yazıyor sadece. Sizce ne kadar içmeliyim?

Protein tozu kullanıyorum normalde bu içeceği de yanında yollamışlar. Ama kullanılması gereken miktarı bilmiyorum. Bir hafta içerisinde tüketilmesi gerektiği yazıyor sadece. Sizce ne kadar içmeliyim?

Hiç bilmediğim ürünler ama merak edip baktım nedir ne değildir diye. Protein tozunun etkisini arttırmak için gibi duruyor. Önerilen antrenman öncesinde bir doz almak. Bir hafta gibi bir şey okumadım bu görselde, egzersiz sayısına göre süre değişir.
Gunaydin, L-Carnitin yag yakimini hizlandiran bir maddedir, kullanisli, ayni zamanda bazi vitaminlerlede (B ve C gibi) birlikte kullanilmasi onerilir, antrenmandan 15 dakika kadar once 30ml alinmasi onerilir bu da 4-5 corba kasigi kadar bir sey ama dikkatli kullanmani tavsiye ederim bazi kisilerde uyku sorunu yaratabilir.
Aldigin gun uykuya dalmakta zorlanirsan miktarini azalt
Aşırı terlemene sebep oluyor. Gereksiz kalp atışını hızlandırıyor. Yağ yakıcı özelliği olduğunu söyleniyor ama ben çevremde kullananlarda pek bir etkisini göremedim. Onun yerine limonlu su iç daha faydalı bence. 😄
Cevap
8Cevap
Antrenmandan yarım saat bir saat önce iç ve ya antrenmandan sonrada içebilirsin antrenman yaparken içme sorun yaratabilir.
Yağ yakmana yardım eden bir şey terletir falan gereksiz bir şey nasıl kullanılıyor bilgim yok üzerinde yazıyordur
Oğlum Boşuna para vermeyin onlara Filtre kahve iç aynısı ya
Filtre kahve sevmiyorum ya çok acı
Valla bosuna para veriyon ben topçuyum hoca söyledi bize enerji istiyosan kafein alicaksın yeterli yağ da yakar
kafan mı güzel küçük şey neyin miktarı olacak ilaç mı kullanıyorsun
Hepsi içilmez bir kerede yazıyor
Arkasına bak ne kadar kafein var söyle bana söylerim
Enerji veriyor yani adrenalin kaç ml olduğunh söyler misiniz?
Tek seferde iç spordan sonra gitsin
Hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?