Spor Haydi sen de #BuHisseOrtakOl, milli forma senin olsun! Milli maçları izlerken hangi duyguları hissettin? (Sayfa 3) Gedik Yatırım Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1822 Haydi sen de #BuHisseOrtakOl, milli forma senin olsun! Milli maçları izlerken hangi duyguları hissettin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
doyouwant Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Heycanlıydım sadece, güzel bir performanstı 1 0 Yorumla
redwines Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Vaktim oldukça izliyorum. Hepsine hayranım.. 🌸 0 0 Yorumla
Melancie Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Çok gururlu ve heyecan verici gerçekten. 0 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gurur daha yoğun oluyor. Göğsü kabarıyor insanın 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. 0 0 Yorumla
muratakpolat47 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Güçlü kadınların başarısını birlik ve beraberlikle tini en güzel samimi duygularla hissediyorum. 0 0 Yorumla
Aslanbey666 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Bu tarz başarılar olmasa insanlar milliyetlerini unutacaklar 0 0 Yorumla
Erkan3334 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Helal olsun sonuna kadar destekliyoruz milli forma🤗🤗 0 0 Yorumla
emmrr34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İzlemiyorum ama bir başarı olursa tabiki de gururlanıyoruz 0 0 Yorumla
Sadecesugardaddy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Başarılarr diliyorum milli takımımıza arkanızdayızz 0 0 Yorumla
pyrz_59 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İnsanları milli takımlar bir arada tutuyor Yolunuz hep açık olsun 0 0 Yorumla
iamemrejr Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Milli Takım başka bir seviye Gurur kaynağımız onlar Kazansada kaybetse de bizim Evlatlarımız 0 0 Yorumla
alibey42 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl #BuHisseOrtakOl’yorum rabbim emeklerini yağlı etsin galibiyetlerle dönsün hep inşallah ☺️ 0 0 Yorumla
Aşkkerkeği Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maç izlemiyorum maalesef. Vakit bulmakta zorlanıyorum 0 0 Yorumla
Seksboys Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Süper duygular içerisinde Heyecanla son ana kadar izledim 0 0 Yorumla
Sempatic--o0o Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl milli duygular çok güzel olursa maçlar alınır. Prim çok olursa oynamazlar 0 0 Yorumla
Ceek84 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hepsini tebrik ederim fakat voleybol maçlarını izlemiyorum ama galibiyetlerde tebrik ediyorum 0 0 Yorumla
H0ornyyOne Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Milli takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. 0 0 Yorumla
Berlin22 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Milli takım da oynayan herkese başarılar kadınlar başımızın tacidir 0 0 Yorumla
backtothemagicc Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Birlikte her şeyi basarabiliyor olma hissini seviyorum 0 0 Yorumla
Metinzu553 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Milli takım bir tutkudur heyecanlanmamak elde değil 0 0 Yorumla
Özal6161 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Vatan askı ınsan ulkesı olunca daha baska bı kısılıge bürünüyor 0 0 Yorumla
Olgunboy Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Tabikide milli takım gurur kaynağı miz dünya arena sinda 0 0 Yorumla
smomat Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl izleyemiyorum çünkü bana gore degil yinede mille takıma emegi geçen herkese teşekkürler 🙃🙃 0 0 Yorumla
SevgisizÇırak Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bizim gercek çocuklar hadi The 🏆 Champions team 1 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Millî takıma canı gönülden başarılar diliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Heycanlıydım sadece, güzel bir performanstı
Gurur verici helal olsun takımımıza
Her zaman gurur duyarım..
Mutluluk ve heyecan gurur birçok şey
Vaktim oldukça izliyorum. Hepsine hayranım.. 🌸
İzlemesi çok heyecanlı geliyor 😍
Ben çok hırslı oluyorum..
Heyecan, adrenalin ve gerilim
İnşallah hayırlısi olsun inşallah ceyrek finale çıkarız
Çok gururlu ve heyecan verici gerçekten.
😍😇 haydi kızlar potaya 😊😊😊😊😅😅😅😅
Gurur daha yoğun oluyor. Göğsü kabarıyor insanın
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
Arada izliyorum gurur duyuyorum açıkçası
Helal olsun size çok gurur verici
Mutlu oldum gurur verici birsey bu...
Filenin sultanlarina basarilar dilerim.
Guzel duygular hissettim.😏
fazlasıyla gurur duydum herkes fazlasıyla mükemmel
Heyecan, coşku tarzı duyguları
Eda Erdem ❤️sen harikasın😂
gururlanıyoruz ve her daim yanlarındayız 💪
Çok iyi muhtesem şahane daha ne olsun
Cokk iyii ya gerçekten harikaymis
Çok güzel olmuş. Tebrikler
tEŞekkürler milli takımmm
Başarılar milli takım :)))
Milli maclar bambaskaaa oluyor
Başarılarrr dilerim filenin sultanları
Başarılar diliyorum bol şanslar
Erkekler Ne Diyor
Göğsüm kabardı...
Hepsinin emeğine sağlık
Güçlü kadınların başarısını birlik ve beraberlikle tini en güzel samimi duygularla hissediyorum.
Bu tarz başarılar olmasa insanlar milliyetlerini unutacaklar
Helal olsun sonuna kadar destekliyoruz milli forma🤗🤗
İzlemiyorum ama bir başarı olursa tabiki de gururlanıyoruz
Başarılarr diliyorum milli takımımıza arkanızdayızz
İnsanları milli takımlar bir arada tutuyor
Yolunuz hep açık olsun
Milli Takım başka bir seviye Gurur kaynağımız onlar Kazansada kaybetse de bizim Evlatlarımız
#BuHisseOrtakOl’yorum rabbim emeklerini yağlı etsin galibiyetlerle dönsün hep inşallah ☺️
Maç izlemiyorum maalesef. Vakit bulmakta zorlanıyorum
Süper duygular içerisinde Heyecanla son ana kadar izledim
milli duygular çok güzel olursa maçlar alınır. Prim çok olursa oynamazlar
Hepsini tebrik ederim fakat voleybol maçlarını izlemiyorum ama galibiyetlerde tebrik ediyorum
Milli takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Milli takım da oynayan herkese başarılar kadınlar başımızın tacidir
Milli ve yerli takımımıza başarılar diliyorum
Birlikte her şeyi basarabiliyor olma hissini seviyorum
Milli takım bir tutkudur heyecanlanmamak elde değil
Vatan askı ınsan ulkesı olunca daha baska bı kısılıge bürünüyor
Evet çok değer verip önemsiyorum gururumuz onlar
Tabikide milli takım gurur kaynağı miz dünya arena sinda
izleyemiyorum çünkü bana gore degil yinede mille takıma emegi geçen herkese teşekkürler 🙃🙃
Bizim gercek çocuklar hadi The 🏆 Champions team
Her zaman yanlarındayım. Türkiye 🇹🇷
Milli duygularım çok yoğun oluyor
Millî takıma canı gönülden başarılar diliyorum
Başarılar kızlar kalbmiz sizinle
milliyetçilik duygularım kabarıyor...
Gurur duymak mutlu olmak bana göre
Keşke dünyayı kadınlar yönetse:)