Spor Haydi sen de #BuHisseOrtakOl, milli forma senin olsun! Milli maçları izlerken hangi duyguları hissettin? (Sayfa 2) Gedik Yatırım Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1822 Haydi sen de #BuHisseOrtakOl, milli forma senin olsun! Milli maçları izlerken hangi duyguları hissettin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
AyPerisi_01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Gurur duyuyorum daha çok. 2 2 Yorumla Hüzünlü_ +1 yıl Hep gururluyuz Yorumla Hüzünlü_ +1 yıl 😭😭😓😓😪😪🙏🙏🙏🙏😭😭🙏🙏🙏😓😓🙏🙏🙏🙏😪😪😪🤕🤕🤕 Yorumla
Gamiiari Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kalbimizdeki gurur, içimizdeki heyacan, aklımızda kazanmak ❤️🤍 0 0 Yorumla
Hayalsizm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok heyecanlı ve çok güzel hissediyorum sanki ben de ordaymisim gibi 0 0 Yorumla
Mia__0000 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Mutluluk huzun sevinc tum vucudumda hissetim maclari izlerkenki heyecanimi❤️ 0 0 Yorumla
Ölmekisteyenbirii Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Heyecan hocam gurur ifade edilemez yaşanılır 0 0 Yorumla
BirazhuzurM Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bu ülkede gurur kaynaklarımızdan biride Milli takımımızdır. 0 0 Yorumla
Zasdasdas Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bazen izlerken kendim müdahale etmeye çalışıyorum topa skdksjxjsjd 0 0 Yorumla
sensualgirl1 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl her zaman yenılıyoruz bu bu sırbıstanı hıc sevmıyorum 0 0 Yorumla
TatlıSarışın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Milli maçı pek izlemiyorum ama Ebrar Karakurt için arada takip ediyorum 0 0 Yorumla
BüşraYıldız_zzz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Her daim yaninizdayiz ve hep yanınızda olucaz 0 0 Yorumla
RimRümü Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gedik yatırım çok düşünceli milli takımımıza sponsor olmuş. 0 0 Yorumla
Sahibe_leyla Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Milli takım öyle bir şey ki insan bütün duygularını en üst düzeyde yaşıyor 0 0 Yorumla
Nazsuuu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gurur duyuyorum. sanki bende ordayım gibi. Çok heyecanlanıyorum 0 0 Yorumla
Ksde1kisiiste Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Türk milli takımımızı tebrik takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum 0 0 Yorumla
Atenakurduyum Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Sortlarina laf edenlere karsi rakipleri eze eze en iyi olma yolunda ilerlemenim mutluluğu 0 0 Yorumla
sahraes Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Türk olmakla gurur duyuyorum bir olmakla çok guzel bir his hele de kazanırsan 0 0 Yorumla
Biriyimbnde23 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gurur duyucu ve onur edici her zaman yanınızdayız ! 0 0 Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Çok güzel 👍 heyecan duymamak elde mi 1 0 Yorumla
Darkk_Angel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Milli kadın takımımız ile gurur duyuyorum 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bazen eğlenceli boş vakit geçirmek için 1 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Maç izlemiyorum maalesef. Vakit bulmakta zorlanıyorum 0 0 Yorumla
gamboçyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Pek alakam yok fakat Milli duygular üst düzeyde 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. 2008 doneminde kaldi bizim heyecanimiz ya en azindan futbol konusunda 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Zor yok, zor bana kolay geliyor, kolaylıkla olsun. 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Favori oyuncum olmadığı sürece Milli maçlar benim için önemli degil 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 985 cevap paylaştı. her ne olursa olsun milli takım olunca milli duygularımızla ekran başında oluyoruz. Ele güne karşı nasıl birlik beraberlik olur onu gösteriyoruz 0 0 Yorumla
brahmanic Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ampute milli futbol takımını ve filenin sultanlarını seyreder iken acayip keyif alıyorum 0 0 Yorumla
halilyldra Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence hepimizin geçmişten gelen ortak bir hüznü var. o da geçmişte çok büyük ve ihtişamlı bir imparatorluğun çöküşünü gören bir neslin devamı olmak. Ve ortak bir başarı hepimizi millet olarak çok mutlu ediyor. 0 0 Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Gelene gidene 3 tane sallayıp geçiyorlar helal olsun, bunlar hep sıkı çalışma ve yeteneğin sonucu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor takip etmiyorum bana göre değil sonuçta oynamak daha zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her zaman destekçisiyim milli takımımızın. Onlar kazansın ülkemizin adını başarıları ile süslesin 0 0 Yorumla
ardacgk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Grur duymak tüylerin diken diken olması o heyecan elbette ki yaşanılacak anlatilmayacak bir durum. 1 0 Yorumla
mEmreÇetin Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Genelde çok gergin oluyorum kazanıp bayrağımız yüksselicekmi yoksa kaymedip yüselemeyecekmi 1 0 Yorumla
Duygusalsüvari Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ellerinden geleninin fazlasını yaptılar , teşekkür filenin sultanları 💫🥰💫 0 0 Yorumla
Kerimkucuk95 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl A Kadın Voleybol Takımı Çok İzledi Gurur Duyuyorum 😘😘😘🇹🇷🇹🇷🇹🇷 0 0 Yorumla
yakamozw Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Milli ruhun verdiği gurur, kazanma hissi ve rekabeti maçlarda yaşadım. Umarım çok daha iyilerini kazanırız. 0 0 Yorumla
ArabaTekerlegi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Heyecan hissediyorum yüreğim ağzımda oluyor çok güzel bir duygu hele bide kazanınca benden mutlusu yok 0 0 Yorumla
jardanijov Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gurur. Hepsini izlerken ayrı ayrı gurur duydum hop oturduk hop kalktık. Sonu güzel bitmesede bunu yaşamak güzeldi. Teşekkürler Filenin Sultanları 0 0 Yorumla
cyhnatak Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Mutlu oluyor insan elbette ki ancak daha gelişmemiz gerekiyor artık taçlandırmak gerekiyor şampiyonluk ile 0 0 Yorumla
Xhamsterbey Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çok gururlaniyorum, çok güveniyorum sultanlara. Her zaman destekçileriyiz. #bizvoleybolülkesiyiz 0 0 Yorumla
Değişik1001 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Başarılı olduğumuzda gururlanıyorum ama artık eskisi gibi ruh yok oyuncularda doğal olarakta bizde 😒 0 0 Yorumla
sevgisizbüyüdüm41 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl heyecandan ziyade sporla pek alakam olmasa bile istemeden canlanan gaza gelme hissiyatı var hiç bilmediğin sporcunun bi anda fanı olurverir insan 0 0 Yorumla
alexander17 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Şu ABD yi yine yenemedilerya yanarım yanarım ona yanarım. Vururum kırarım yine de o maçı alırım ya. Biraz ruh sadece birazcık. Eksik olan bu. 0 0 Yorumla
nfrtnm Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Futboldan daha çok keyif veriyor kadın milli takımımız, daha güçlü daha istekli daha ruhlu çünkü. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Heyecan mutluluk stres şaşkınlık duygusallalık 0 0 Yorumla
ice_man_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Heyecanımız her zaman çok yüksek. Milli forma varsa ortada gerisi teferruattır. 0 0 Yorumla
nmylslion35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl umarim o sampiyonluk bir an once gelir inaniyoruz 0 0 Yorumla
AkrepErkeği6969 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Millî duygular olduğunu her alan bizim için bir gururdur 0 0 Yorumla
Marriot8 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ülkemizi çok iyi temsil ediyorlar da hak ettiklerini aldıklarını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Heyecan, gurur, sevinç, korku, karışık ama umutdolu duygular
Haydi sen de #BuHisseOrtakOl
Gurur duyuyorum daha çok.
Hep gururluyuz
😭😭😓😓😪😪🙏🙏🙏🙏😭😭🙏🙏🙏😓😓🙏🙏🙏🙏😪😪😪🤕🤕🤕
Kalbimizdeki gurur, içimizdeki heyacan, aklımızda kazanmak ❤️🤍
Çok heyecanlı ve çok güzel hissediyorum sanki ben de ordaymisim gibi
Mutluluk huzun sevinc tum vucudumda hissetim maclari izlerkenki heyecanimi❤️
Heyecan hocam gurur ifade edilemez yaşanılır
Bu ülkede gurur kaynaklarımızdan biride Milli takımımızdır.
Bazen izlerken kendim müdahale etmeye çalışıyorum topa skdksjxjsjd
her zaman yenılıyoruz bu bu sırbıstanı hıc sevmıyorum
Milli maçı pek izlemiyorum ama Ebrar Karakurt için arada takip ediyorum
Her daim yaninizdayiz ve hep yanınızda olucaz
gedik yatırım çok düşünceli milli takımımıza sponsor olmuş.
Milli takım öyle bir şey ki insan bütün duygularını en üst düzeyde yaşıyor
Gurur duyuyorum. sanki bende ordayım gibi. Çok heyecanlanıyorum
Türk milli takımımızı tebrik takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum
Sortlarina laf edenlere karsi rakipleri eze eze en iyi olma yolunda ilerlemenim mutluluğu
Türk olmakla gurur duyuyorum bir olmakla çok guzel bir his hele de kazanırsan
Gurur duyucu ve onur edici her zaman yanınızdayız !
Çok güzel 👍 heyecan duymamak elde mi
Gurur verıcı basarılar milli takım
Gurur duyuyorum milli takımlarımızla
İzlemiyorum ama başarılar
Milli kadın takımımız ile gurur duyuyorum
Heyecan ve gurur. Bunu tarif edemiyorum
Milli maçların heyecanı başka.
Bazen eğlenceli boş vakit geçirmek için
Kanada maçı iyiydi tebrikler
Vatan sevgisi millet gururu
Milliyet duygusu, vatan sevgisi
Erkekler Ne Diyor
Maç izlemiyorum maalesef. Vakit bulmakta zorlanıyorum
Pek alakam yok fakat
Milli duygular üst düzeyde
2008 doneminde kaldi bizim heyecanimiz ya en azindan futbol konusunda
Zor yok, zor bana kolay geliyor, kolaylıkla olsun.
Favori oyuncum olmadığı sürece Milli maçlar benim için önemli degil
her ne olursa olsun milli takım olunca milli duygularımızla ekran başında oluyoruz. Ele güne karşı nasıl birlik beraberlik olur onu gösteriyoruz
Ampute milli futbol takımını ve filenin sultanlarını seyreder iken acayip keyif alıyorum
Milli takımlar dışında bıraktım maç ayaklarını
Bence hepimizin geçmişten gelen ortak bir hüznü var. o da geçmişte çok büyük ve ihtişamlı bir imparatorluğun çöküşünü gören bir neslin devamı olmak. Ve ortak bir başarı hepimizi millet olarak çok mutlu ediyor.
Gelene gidene 3 tane sallayıp geçiyorlar helal olsun, bunlar hep sıkı çalışma ve yeteneğin sonucu
Spor takip etmiyorum bana göre değil sonuçta oynamak daha zevkli
Her zaman destekçisiyim milli takımımızın. Onlar kazansın ülkemizin adını başarıları ile süslesin
Grur duymak tüylerin diken diken olması o heyecan elbette ki yaşanılacak anlatilmayacak bir durum.
Genelde çok gergin oluyorum kazanıp bayrağımız yüksselicekmi yoksa kaymedip yüselemeyecekmi
Ellerinden geleninin fazlasını yaptılar , teşekkür filenin sultanları 💫🥰💫
A Kadın Voleybol Takımı Çok İzledi Gurur Duyuyorum 😘😘😘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Milli ruhun verdiği gurur, kazanma hissi ve rekabeti maçlarda yaşadım. Umarım çok daha iyilerini kazanırız.
Heyecan hissediyorum yüreğim ağzımda oluyor çok güzel bir duygu hele bide kazanınca benden mutlusu yok
Gurur. Hepsini izlerken ayrı ayrı gurur duydum hop oturduk hop kalktık. Sonu güzel bitmesede bunu yaşamak güzeldi. Teşekkürler Filenin Sultanları
Mutlu oluyor insan elbette ki ancak daha gelişmemiz gerekiyor artık taçlandırmak gerekiyor şampiyonluk ile
Çok gururlaniyorum, çok güveniyorum sultanlara. Her zaman destekçileriyiz. #bizvoleybolülkesiyiz
Başarılı olduğumuzda gururlanıyorum ama artık eskisi gibi ruh yok oyuncularda doğal olarakta bizde 😒
heyecandan ziyade sporla pek alakam olmasa bile istemeden canlanan gaza gelme hissiyatı var hiç bilmediğin sporcunun bi anda fanı olurverir insan
Şu ABD yi yine yenemedilerya yanarım yanarım ona yanarım. Vururum kırarım yine de o maçı alırım ya. Biraz ruh sadece birazcık. Eksik olan bu.
Futboldan daha çok keyif veriyor kadın milli takımımız, daha güçlü daha istekli daha ruhlu çünkü.
Heyecan mutluluk stres şaşkınlık duygusallalık
Heyecanımız her zaman çok yüksek. Milli forma varsa ortada gerisi teferruattır.
umarim o sampiyonluk bir an once gelir inaniyoruz
Millî duygular olduğunu her alan bizim için bir gururdur
Ülkemizi çok iyi temsil ediyorlar da hak ettiklerini aldıklarını düşünmüyorum