Arkadaşlar gainer kullanmak istiyorum içinde kreatin de var fakat çok kilo aldırır diye korkuyorum. Sizce çok kilo alır mıyım?
Gainer çok kilo aldırır mı?

Gainerin etkisi kişinin yapısına göre değişiklik gösterebilir. Mesela bana 2 kilo aldıran gainer sana 5 kilo aldırabilir. Eğer spor yapmıyorsan kullanma bile. Kullanmaya başla dene gör baktın çok fazla kilo aldırıyor yarıda kesersin. Ama ben en fazla 1-2 kilo alabiliyorum gainer ile. Çöpe atılan para gibi geliyor bana.
Spor yapıyorum o yüzden kullanacağım zaten yeterli karbonhidrat almadığım için. Ama bir anda 3-4 kg alırsam çok üzülürüm
Dediğim gibi kendini kontrol edersin. Baktın yarısına geldi aşırı kilo alıyorsun kullanmayı bırakırsın. Bitirmek zorunda değilsin.
Anladım peki antrenmandan sonra mı tüketmeliyim?
Hayır antrenmandan hemen sonra kullanılan protein tozudur. Eğer gainer içersen iştahını kapar yemek yiyemezsin. Gainerler yemeğin üstüne içilir ek takviye olduğu için. Eğer yemek yemeden gainer içersen yemek yiyemezsin o zaman faydasını göremezsin.
Anladım, çok teşekkür ederim 😇🙏
Rica ederim :)
Onun yerine shake de yapabilirsin. Sıvı kalori hem. Kilo almak istiyorsan sabah erken kalkıcaksın. 3 öğün yiceksin. Bir tane de shake içeceksin ara öğünde. Yani 3 ana 1 ara. Sürekli yemek yersen kilo alamazsın. Bu yanılgıdır. Sindirim için zaman lazım.
Ben aslında kilo almak istemiyorum. Spor yapıyorum ama yeterli beslenmiyorum bu yüzden de kastan kilo almıyorum. Kastan biraz kilo almak istiyorum o yüzden gainerı takviye olarak kullanmak istedim ama çok kilo aldırır diye de korktum
O zaman yaptığın şey bu durumda çok saçma. Bunu yapmaya hiç kalkışma. Normal beslen. Yediğin yemeyi arttırsan yeterli.
Haklısın tamamdır sağol 🙏
Cevap
4Cevap
Gunaydin, yine @Saknuzulmetmmmi ne sarayim adam yagdirmis :D
Hakli!
Gainerin etkisi kisiden kisiye degisir, ama oyle bir bardaktan oburune buyuk bir fark olmaz, en mantiklisi kullanirken terazi ile yakin iliski icinde olmak. Terazi ile yatip kalk demiyorum ama 3 gunde bir tartil ve not al. Tartilirken elbiselerinin olabildigince ayni agirlikta olmasina, ve ayni saat dilimlerinde tartildigina dikkat et, bir gun yemekten once bir sonraki sefere yemekten sonra tartilma. Ulasmak istedigin kiloya ulasinca da kullanmayi birak, bir sure oyle devam et sonra tekrar kontrol et
Kısa bir dönem kullanıp bakacağım çok kilo almaya başlarsam bırakacağım. Teşekkür ederim 🙏
Günlük rutin beslenmeni bozmadan gainer kullanırsan tabi ki kilo aldırır
Ben çok spor yapıyorum. Spor yapmama göre beslenmem kötü özellikle karbonhidrat çok çok az alıyorum. Takviye olarak kullanmak istiyorum ama
çok kilo alır mıyım diye korkuyorum.
Beslenmen iyi değilse ek takviye olarak kullanabilirsin ama midende ve bagirsaklarinda problem yaratabilir çünkü sukraloz glukoz galaktoz laktoz her türden şekerin türevleri bulunmakta
Hadi ya bu beni şişko yapar içmiyorum 😅
1 ayda 5-6 kilo aldırır rahat.
Üzdün
Almak istediğin kiloya ulaşınca bırakırsın
Biraz kastan alsam yeter. Ama Gainerın 100 gramında bile 32 gram şeker varmış ya
Çok almazsın
En İyi Cevap