Spor Paraşüt mü daha eğlenceli yoksa yelken sporu mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Paraşüt mü yoksa yelken mi? Paraşüt Yelken Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Spor Paraşüt mü daha eğlenceli yoksa yelken sporu mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl paraşut daha eğlencelidir ama yapabilene :D benim için yelken 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 478 cevap paylaştı. Bugün deniz paraşütü yaptım ve midem bulandı havada 0 0 Yorumla
KayseriliFreudd Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Paraşüt ilk başlarda daha adrenalin doludur. Sabır ve disiplin ister. Yelken ise çok daha sabır, disiplin ve bütçe ister. Bu kişiden kişiye göre değişir 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı. Paraşüt. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Parasut 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
paraşut daha eğlencelidir ama yapabilene :D
benim için yelken
Aynen
Bugün deniz paraşütü yaptım ve midem bulandı havada
Paraşüt ilk başlarda daha adrenalin doludur. Sabır ve disiplin ister. Yelken ise çok daha sabır, disiplin ve bütçe ister. Bu kişiden kişiye göre değişir
Bence de
İkiside bana korkutucu geliyor. 😃
Paraşüt.
Paraşüt
yelken daha eğlenceli gibi
Parasut
Yelkenn
Yelken
Paraşüt
Paraşüt,