Spor Evcil hayvanlarla birlikte spor yapar mısınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evcil hayvanıyla spor yapan? Yaparım Yapmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Spor Evcil hayvanlarla birlikte spor yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl ben sınav çekiyorum :D ya üstüme cıkıyor ya da altımda bekliyor her şınavda bir öpücük :D 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl 4 sene öncesine kadar vardı çok değil ama bana eşlik ediyordu arada. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Yaparım. Ben koşardım. Kedi de peşimden koşardı 😂 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sabahları yürüyüşe çıkarken hep köpeğim benimle geliyor artık alıştı 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Tamam o zaman seninle beraber spor yapalım ne yaparsam beni takip et 😏😏 0 0 Yorumla
LordAuraiin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yapmam ağırlığın altında sadece ağırlığa odaklanirim bütün her şey geride kalır benim için 0 0 Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl C : Evcil Hayvanım yok ama çok tatlılar. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Çok tatlılar 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yapılabilir ama rahat olunur mu bilemem. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yapılabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben sınav çekiyorum :D
ya üstüme cıkıyor ya da altımda bekliyor
her şınavda bir öpücük :D
4 sene öncesine kadar vardı çok değil ama bana eşlik ediyordu arada.
Yaparım. Ben koşardım. Kedi de peşimden koşardı 😂
Sabahları yürüyüşe çıkarken hep köpeğim benimle geliyor artık alıştı
Tamam o zaman seninle beraber spor yapalım ne yaparsam beni takip et 😏😏
Yapmam ağırlığın altında sadece ağırlığa odaklanirim bütün her şey geride kalır benim için
C : Evcil Hayvanım yok ama çok tatlılar.
köpeğim olsaydı beraber koşardık :)
Çok tatlılar
Yapılabilir ama rahat olunur mu bilemem.
Yapılabilir
Kahve yapıyorum 😀
Yapmam
Evcil hayvanim yok ama olmasini çok isterdim
Olsaydı yapardım
Zevkli olur