Merhabaa 🌸
Onların da bebekten farkı yok :) . Çocuk gibi ilgi istiyorlar mesela benim oğluşum elimde bir kitap ya da telefon görsün hemen yanıma sokuluyor beni kişisel eşyalarımdan kıskanıyor. 😅

Merhabaa 🌸
Onların da bebekten farkı yok :) . Çocuk gibi ilgi istiyorlar mesela benim oğluşum elimde bir kitap ya da telefon görsün hemen yanıma sokuluyor beni kişisel eşyalarımdan kıskanıyor. 😅

Evcil hayvanım yok maalesef ama olmasını çok isterim ailem izin verse kedi beslemek istiyorum yia Maşallah Allah ne güzel yaratmış 😻 dünyanın en sevimli tatlı şeker masum canlılar dan dün doyasıya vakit geçirdim yavruları çok şeker Maşallah el uzatıyorum hemen tutmaya çalışıyor 😅

Evet geçiririm sabaha kadar yanımda yatıyor zaten bazen bacaklarımda bazen sırtımda hep yanımda yani
Teşekkürler
Bir evcil dostum yok ancak mama verdiğim kapının önünden ayrılmayan kediler var onlar yüzünden bazen ayakkabılarımı bile zor giyiyorum hemen kendilerini sevdirmek istiyorlar
Oyyy tipini sevdiğim mıncıra mıncıra severdim yaaaa
🌸
Cevap
10Cevap
tipini yerim onun ben allahım maşallah. kedi kadar güzel hayvan mı var. tam cocuklar tam. numara onlarda keyıf onlarda şapşiklik desen kralını yapar🤣. olsada oynasam biraz ona
şununla oyna bı oyna. bi sokak kedisi adada cam acıktı odama gelmiş corabımda yatagımın kenarında al sen onunla oyna gece saat dort bende hırsız gırdı sandım bı baktım aynı senın kedın gbı manyak almış corabımı bı oraya bı buraya yuvarlıyo oynuyo sıpa ya.. ama görsen ölürdün gülmekten güleyım mi ağlayayım mı bilemedim
Çocukken vaktim oluyordu tavşan, ördek, civciv, muhabbet kuşu, balık besledim artık pek fırsat olmuyor
benim kedi var psikopat sohbet sevmiyor ablası
Evet benim de kedim var , adı prenses evladın gibi oluyorlar bir yerden sonra muazzam bir hissiyat
Eskiden kardeşimle çok vakit geçirirdim ama artık yalnız yaşıyorum :///
evet evde olduğum sürece beraberizdir. birlikte uyuruz..
Benim kız işten gelir gelmez yapıştı bırakmıyor. 😁😁
Evet. Tüylü çeteyle çok eğleniyoruz. :D
Evet bir tane Muhabbet kuşum var.
Bir kedim bile yok
Evet
Sana benziyor😀
Evet çünkü benim oğluşum 😅🌸
Genelde ben hayvan sevmem ama bundan 3 ay önce balkona bir kedi geldi yav kovdum ettim gitmedi yapıştı kaldı. Benden istemsiz evlat edindim🤣😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?